Annonce
Ringkøbing IF

Corona-kaos i FC Djursland: RIF regner dog med at spille som planlagt

Tirsdag aften tabte Ringkøbing IF og Anders Vestergaard Larsen til højre pokalkampen ude mod Skjern GF. Nu er der usikkerhed omkring RIFs kamp på lørdag i Grenå, da FC Djursland er hårdt ramt af corona. Foto: Henrik Olesen
FC Djursland har hele truppen fra deres kamp i lørdags i isolation frem til mindst på fredag, og flere andre spillere i klubben er eller har været i isolation, men Ringkøbing IF regner med, deres kamp i Grenå spilles lørdag som planlagt.

Ringkøbing: Der er godt gang i corona i FC Djursland.

Forrige torsdag havde klubben otte-ni spillere i isolation. Fredag var der et nyt smittetilfælde, og han kører i bil sammen med andre, der også blev testet positive på fjerdedagen.

I lørdags spillede FC Djursland i danmarksserien ude mod Varde, efter samtlige spillere i bussen dagen før var testet negativ. Natten til søndag blev en spiller syg med corona, og nu er der i alt 17 spillere og to ledere i isolation frem til mindst fredag, hvor de testes anden gang. Hele klubbens U19-trup på 15 spillere er også sendt i isolation frem til på lørdag.

Annonce

- Alt er lukket ned i denne uge. Igen. Siden kr. himmelfartsdag er vi stort set gået fra isolation til kamp med kun ganske lidt træning. Situationen er meget usikker, fortæller FC Djurslands sportschef Nicolaj Rygaard Poulsen-

Det gør han i en mail til Ringkøbing IF, for det er netop RIF, FC Djursland efter planen skal møde lørdag klokken 15 i Grenå.

- Jeg er ked af det på deres vegne. Men trods sygdom og isolation er det ikke et skodhold, de sendte til Varde, hvor de fik 3-3. De har også slået Viby tidligere. Og de 11, der har været i karantæne, bliver formentlig testet negative inden lørdag, så de skal nok kunne stille hold, fortæller RIFs træner Claus Christiansen.


Jeg er ked af det på deres vegne. Men trods sygdom og isolation er det ikke et skodhold, de sendte til Varde, hvor de fik 3-3.

Claus Christiansen, træner for Ringkøbing IF


Han går altså ud fra, kampen spilles som planlagt.

- Det er i hvert fald, hvad vi har meddelt FC Djursland og DBU. Vi kan jo ikke køre hele vejen til Grenå en mandag eller en tirsdag aften. Jeg tror, kampen bliver spillet lørdag, siger Claus Christiansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Restauranter i Søndervig og Hvide Sande lider under taxa-mangel: - I yderste tilfælde har vi selv kørt gæster hjem

Vestjylland

Sygeplejersker strejker fra på lørdag: Her er de midtjyske afdelinger, der bliver ramt

Annonce