Annonce
Ringkøbing

Corona kan koste Brodersen 150.000 kroner om måneden

Det koster Bent Brodersen og hans kolleger rigtig mange penge, at deres butikker enten er midlertidigt lukket eller at kunderne holder sig væk på grund at corona. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Annonce

Ringkøbing: Det er rigtig dyrt at drive butik uden kunder.

Det kan handelsrådsformand Bent Brodersen mærke på sin egen forretning Brodersens i Ringkøbing, der sælger smykker og ure.

- Det er ikke lige tiden til at købe guld og sølv, selv nethandlen står stille. Sammen med en elev holder jeg åbent to timer om dagen, når posten kommer. Uden kunder vil Corona-krisen koste mig 150.000 kroner om måneden, selv om jeg får lønrefusion for de medarbejdere, der er sendt hjem, fortæller han.

Før virussen lagde gaderne øde, var de otte i butikken.

Der er derfor udsigt til et rigtig dyrt forår for Bordersen - og alle de andre detailhandlende - som enten er tvunget til at lukke ned, eller som må kigge langt efter kunderne, der bliver hjemme.

- Lige nu ved ingen, hvor længe det varer. Og udfordringerne vokser dag for dag. De butikker, som har kunnet omstille sig, vil klare sig bedre end andre. Takeaway og nethandel er nogle at metoderne. Men det kan få uoverskuelige konsekvenser, hvis det trækker ud i måneder, mener Bent Brodersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Annonce