Annonce
Ringkøbing

Corona har lukket bankens kasser - 300 kunder er blevet udlært i at bruge kort

Det er slut med kasse-m/k'ens fingernemne håndtering af kontanter. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Ringkøbing: Ringkjøbing Landbobank har i løbet af 2. kvartal nedlagt kassefunktionerne i filialerne i Nordjylland og i filialen i Ringkøbing. Kasserne var i forvejen lukkede af coronaen, og banken har besluttet ikke at åbne dem igen.

Men inden beslutningen blev truffet, havde banken sine overvejelser af hensyn til de kunder, der plejer at gå ind i filialerne og hæve eller indsætte kontanter, fortæller bankdirektør John Fisker.

Banken undersøgte, hvem der egentlig benyttede kassefunktionen, og ikke overraskende var det overvejende bankens ældre kundesegment.

Banken fandt også ud af, at den faktisk havde 300 kunder, der ikke var i besiddelse af et hæve- eller dankort og derfor benyttede kasserne, når de skulle forsyne sig med kontanter.

- Vi kontaktede derpå alle de 300 kunder for at høre, om de ikke skulle have et kort. Dernæst så at sige oplærte vi dem i brugen af kortet. Og vi hører nu på tilbagemeldingerne, at de faktisk synes det fungerer godt, at man bare lige kan bruge kortet omme ved bageren, siger direktør John Fisker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce