Annonce
Ringkøbing

Corona har gjort loppemarked til loppesalg - og i nye lokaler

Ringkøbing Plejehjems Venner har midlertidigt åbnet for loppesalg på Herningvej 78 i Ringkøbing. Her er det formanden Vagn Jakobsen. Foto: Kaj Poulsgaard
Efter to aflyste loppemarkeder i Vesterhavshallen har Ringkøbing Plejehjems Venner set sig nødsaget til at åbne loppesalg på Herningvej. Det er en succes.
Annonce

Ringkøbing:  Hvis du står og mangler et billigt komplet spisestel, en cykel, en sort sofa eller lidt læsestof til efterårferien, så er der kommet endnu et sted i Ringkøbing, hvor det kan betale sig lige at kigge ind.

Det er Ringkøbing Plejehjems Venner, der har fået lov til at låne de lokaler, som Arne Ryevad ejer på Herningvej.

- I første omgang har vi fået lov til at låne lokalerne i et par måneder.  Det er vi rigtig glade for. Begge vores store årlige loppemarkeder i Vesterhavshallen er blevet aflyst på grund af corona-virus i år. Og da vi tømmer containeren på genbrugspladsen i tre måneder hvert år, ligger vi inde med rigtig mange flotte ting, som vi gerne vil have solgt, siger formanden for loppesalg hos Ringkøbing Plejehjems Venner, Vagn Jakobsen.

Loppesalget, der fordeler sig på 400 kvadratmeter i alle de rum, der tidligere rummede NTD Offshore har åben mandag, onsdag og fredag samt lørdag.

- Vi har haft åbent i lidt over to uger nu, og det er været en stor succes. Det er dejligt, og vi har rigeligt med gode ting at fylde op med, siger Vagn Jakobsen.


Vi har haft åbent i lidt over to uger nu, og det er været en stor succes. Det er dejligt, og vi har rigeligt med gode ting at fylde op med.

Vagn Jakobsen, formand for loppesalg.


- Vi støtter mange gode ting på plejehjemmet både for personalet og for beboerne, lige fra frokoster til sommerhusophold og ture ud i det blå, så det ville være rigtig skidt, hvis vi ikke kunne fortsætte med den støtte. Derfor er vi meget glade for at, Arne Ryevad har givet os denne mulighed. Lokalerne ligger jo også helt perfekt på Herningvej, hvor der i forvejen kommer rigtig mange mennesker forbi, der er interesseret i lopper, siger Vagn Jakobsen.

Der er god plads i lokalerne, og der står naturligvis håndsprit ved indgangen.

Der er god plads til de lopper, som Ringkøbing Plejehjems Venner indsamler. Foto: Kaj Poulsgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Minkavlere sværtet uden grund: Statens Seruminstitut sendte ikke spørgeskema til avlernes e-bokse

Ringkøbing

Lærervikar smittet med corona: Ringkøbing Skole sender flere end 100 hjem

Annonce