Annonce
Tarm

Corona-frygten spøger i kirkehuset: Menighedsrådsvalg flyttes til større lokaler

Egentlig var det planen, at der skulle holdes menighedsrådsvalg i Tarm kirkehus, men frygten for corona flytter det til idrætscentret. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Annonce

TARM: Stigningen i coronasmitten får nu menighedsrådet i Tarm til at flytte valghandlingen fra kirkehuset og til Tarm Idrætscenter, når der tirsdag den 15. september skal være valghandling klokken 19.

Her er der nemlig så god plads, at rådet med lethed kan efterkomme myndighedernes anbefalinger om plads, da det er meget vigtigt for menighedsrådet, at alle kan føle sig trygge ved at deltage.

Stolene bliver opstillet med afstand, og der anvises plads med stor omhyggelighed. Derfor opfordrer rådet også til at man kommer i god tid, og dørene åbnes klokken 18.

Normalt vælges et menighedsråd for fire år ad gangen, men rådet i Tarm har fået dispensation til at halvere det, så det kun er en to-årig periode. Årsagen er, at Tarm Kirke står foran en gennemgribende renovering. Alle otte pladser skal besættes, og ingen pladser er besat på forhånd.

- Vi har brug for nye kandidater og suppleanter, og vi har besluttet, at suppleanterne skal involveres mere, og blandt andet får dagsordeneerne forud for møderne. Det gør, at de får en fornemmelse af arbejdet i menighedsrådet, så de kan beslutte sig for, om de vil stille op om to år, fortæller Else Thorup fra valgbestyrelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: - Journalisterne er bare mikrofonholdere - de stiller jo ingen kritiske spørgsmål

CORONAVIRUS

Live: Corona-virus gik nærmest amok på Aarhus-bar - antallet af smittede er nu oppe på 25  

Annonce