Annonce
Ringkøbing

Corona bremser Comedy Night: Warberg og vennerne udskyder morsom aften i et år

Komiker Thomas Warberg må slette sit kryds i kalenderen lørdag 7. november, for det bliver først i november 2021, at han gæster Ringkøbing i selskab med kollegerne Brian Lykke og Lars Hjortshøj. Foto: Seth Nicolas
Planlagt besøg af komikerne Brian Lykke, Lars Hjortshøj og Thomas Warberg i ROFI-Centret i Ringkøbing er udskudt til 6. november 2021.
Annonce

Ringkøbing: Der var lagt op til, at komikerne Brian Lykke, Lars Hjortshøj og Thomas Warberg skulle få latteren til at rulle i ROFI-Centret lørdag 7. november 2020. Men på grund af frygten for spredning af coronavirus er det netop besluttet at flytte arrangementet i Ringkøbing et år frem i kalenderen - til lørdag 6. november 2021.

Om udskydelsen siger leder af ROFI-Centret, Per Lange Andersen:

- Mange af dem, der har købt billet til showet 7. november, er større grupper fra blandt andet virksomheder. Fra dem har vi fået en del tilkendegivelser om, at de af hensyn til risikoen for at komme til at smitte kolleger i deres egne eller andre virksomheder, ville føle sig utrygge ved at møde op til showet:

- Vi har naturligvis fuld forståelse for, at de først og fremmest tænker på deres respektive arbejdspladser og nærmeste omgivelser. Det er især på den baggrund, at vi har besluttet at flytte showet til november 2021.

Annonce

950 deltagere sidste år

Da ROFI sidste år arrangerede Comedy Night Ringkøbing med stand up komikerne Christian Fuhlendorff, Ruben Søltoft og Andreas Bo, talte publikum 950 deltagere - i et koncept, hvor der var spisning før showet og afterparty med musik efter de tre komikeres optræden. Altså en helaftens-oplevelse som en form for alternativ julefrokost:

- Det var en fantastisk aften. Vi havde lagt op til det samme koncept for Comedy Night i år, men det har de nye corona-restriktioner fra myndighederne sat en stopper for. Dels er det tidligere meldt ud, at der ikke må serveres alkohol efter klokken 22. Dels blev det i fredags meldt ud fra myndighederne, at der højst må være 10 deltagere i en gruppe til spisning:

- Med de restriktioner ville det være umuligt for os at gennemføre arrangementet med det koncept, der var lagt som grundlag for aftenen. Det er også forklaringen på, at vi har valgt at udsætte showet til november 2021, selv om det er en svær og frustrerende beslutning, siger Per Lange Andersen.

Annonce

Billetter gælder i 2021

De omkring 500 billetter, der er købt til det nu aflyste show om en god uges tid, gælder også til showet 6. november 2021:


Vi håber selvfølgelig meget, at mange vil vælge at bakke op om showet i november næste år og lade pengene stå i deres billetkøb.

Per Lange Andersen, leder af ROFI-Centret


- Alle, der har købt billet, vil inden for de nærmeste dage blive kontaktet af Ticketmaster. Det er naturligvis fuldt forståeligt, hvis folk i forbindelse med denne kontakt vælger at få refunderet de penge, de har betalt. Men vi håber selvfølgelig meget, at mange vil vælge at bakke op om showet i november næste år og lade pengene stå i deres billetkøb, tilføjer lederen af ROFI-Centret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce