Annonce
Hvide Sande

Corona aflyser en god sag: Gode folk i Hvide Sande kan desværre ikke støtte brysterne i år

Det er normalt en festdag, når Hvide Sande bakker op om Kræftens Bekæmpelses traditionsrige Lyserød Lørdag-kampagne, men i år kommer der ikke luft i ballonerne. Arkivfoto: Angelina Owino
Annonce

Hvide Sande: Når Kræftens Bekæmpelse hvert efterår samler penge ind i forbindelse med den traditionsrige Lyserød Lørdag-kampagne, er der noget nær statsgaranti for, at Hvide Sande byder sig til med et betragteligt beløb.

Men i år må initiativrige personer i havnebyen melde pas. I en pressemeddelelse bliver det således informeret, at lokalforeningen af Kræftens Bekæmpelse er nødt til at aflyse Lyserød Lørdag 3. oktober i Hvide Sande som konsekvens af frygten for spredning af coronavirus:

- Lokalforeningen håber at vende tilbage i 2021, hedder det i pressemeddelelsen.

Sidste år blev der indsamlet 246.000 kroner i Hvide Sande.

Byens størrelse taget i betragtning er det et svimlende stort beløb. I 2019 blev Hvide Sande faktisk kun overgået af Holstebro på listen over de største bidragydere - med Aalborg og København K. på tredje- og fjerdepladsen.

Det landsdækkende event blev lanceret i 2008, og Hvide Sande har været med i alle årene. Et højdepunkt blev nået i 2017, hvor det lykkedes at indsamle imponerende 347.000 kroner.

Dette hang sammen med, at der dengang for tre år siden blev solgt en helt særlig flaske Stauning Whisky, hvor der var hammerslag ved 102.000 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Højere bøder på vej - Regeringen vil piratfester til livs

Annonce