Annonce
Videbæk

Corona-øv: Svømmeglade børn må vente til 2021

De yngste børn i Videbæk Svømme Club må vente med at få svømmeundervisning, fordi corona-reglerne er i vejen. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Annonce

Videbæk: Mens det er nemmere for de voksne at holde styr på afstand og håndsprit, kan det være sværere med de yngste børn.

Det har man erkendt i Videbæk Svømme Club. Derfor blev sæsonopstarten for de yngste svømmere udsat, og set i lyset af, at antallet af corona-smitte er steget siden, vælger klubben endnu en gang at udsætte sæsonstarten for de 1-9-årige.

I første omgang blev svømmeholdene udsat til uge 43, men nu har bestyrelsen valgt at udskyde starten til begyndelsen af 2021.

Årsagerne er blandt andet, at der højst må være tre personer i bruseområdet ad gangen og så få som muligt i omklædningsrummene. Især børn, som har brug for voksenhjælp, vil derfor få svært ved at overholde retningslinjerne.

Desuden vil afstandskravene betyde, at undervisningen vil få for ringe en kvalitet, ligesom deltagerne på holdene kommer fra et stort geografisk område, så der vil være risiko for smittespredning på tværs af skoler og institutioner.

Klubbens junior- og voksenhold er i gang som vanligt på betingelse af, at de anbefalede retningslinjer overholdes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Minkavler føler sig hængt ud: Vi skjuler ikke vores ansatte for myndighederne

Ringkøbing-Skjern

Coronasmittede mink lukker samtlige plejehjem i Ringkøbing-Skjern

CORONAVIRUS

Live: Mundbind skal bæres i fitnesscentrene - men ikke under træning

Annonce