Annonce
Videbæk

Container til haveaffald er bestilt - 50 husstande søges

Janus Frøslev er godt i gang med at samle opbakning til at få opstillet en container til haveaffald i Fjelstervang. Privatfoto

Fjelstervang: Janus Frøslev har sendt en forespørgsel af sted til resten af borgerne i Fjelstervang. Han er nemlig på jagt efter haveejere, der lige som han og familien står med den udfordring, at det ikke lige kan lade sig gøre at komme af med haveaffaldet.

Derfor har han kontaktet en vognmand for at finde ud af, hvad det koster at leje en stor container, og nu er det, han håber, at andre Fjelstervang-borgere vil være med til i fællesskab få en container stillet op i byen.

- Et hurtigt regnestykke viser, at hvis 50 huse hopper med på ideen, vil det koste 75 kroner per hus. Nu må jeg så se, om der er opbakning til det, lyder det fra Janus Frøslev, der torsdag eftermiddag havde fået 10 tilkendegivelser fra familier, der vil være med.

De næste par dage skal så vise, om der er interesse nok.

- Containeren skal først bestilles på mandag, så folk har resten af ugen og weekenden til overveje, om de vil være med, men jeg tror selvfølgelig på at nå de 50 husstande, lyder det optimistisk fra Janus Frøslev.

Bliver det et ja til en affaldscontainer, hvor der udelukkende kan afleveres græs, blade, grene samt mos - og altså ikke jord, fliser samt byggeaffald, kommer den til at stå fra 6. april og frem til 14. april.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce