Annonce
Hvide Sande

Cold Hawaii flytter ind i landet: Surfersucces har grebet om sig

Cold Hawaii er blevet et vigtigt brand for Thisted Kommune, og man bruger det langt uden for byen Klitmøller, hvor det i sin tid opstod. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Klitmøller: Branding, branding, branding.

Det er en af de vigtige grunde til den succes, som surferparadiset Cold Hawaii - også kendt som Klitmøller - har oplevet de seneste år.

Det fortæller Thisteds borgmester Ulla Vestergaard (S) til Dagbladet.

- Vi har jo 226 kilometer kystlinje, og vi er megameget priviligerede over at have et brand, der hedder Cold Hawaii. Og vi tænker hele tiden på, hvordan man kan forbinde Cold Hawaii ind i landet og på Limfjorden.

- Alle steder hedder noget med Cold Hawaii, selvom det ligge i Øsløs eller Vilsund (henholdsvis 39 og 27 kilometer fra Klitmøller, red.). Det er de samme materialer, man bruger, fortæller hun til Dagbladet.

Således har man i Thisted formået at få mest muligt ud af den succes, der opstod i surferbyen.

Annonce

Hawaii langt ind i landet

Nu barsler man med et nyt projekt, der skal bringe vandsportskulturen længere ind i landet - og navnet er - selvfølgelig, fristes man til at sige - Cold Hawaii Inland.

- Der bliver vandsportsaktiviteter med kabelbane, svømning, roklub og sauna, - men det er ikke fordi, man skal ud at stå på bræt; man kan også bruge stedet til bare at gå en tur, fortæller borgmesteren.

Man har derfor i de aktiviteter, der udvikles nu, også tænkt ud over blot surferdisciplinerne - men Cold Hawaii er stadig omdrejningspunktet.

- Det er hele fortælling om det. Vi er blevet gode til at bruge det brand, siger Ulla Vestergaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Skjern Håndbold For abonnenter

Karakterer til Skjern Håndbold efter nedtur: Fløjene var på toppen - bagkæden havde problemer

Skjern Håndbold

Nedtur i Skjerns nøglekamp: Cheftræner tror, semifinaleplads kræver mindst 8 af 10 mulige point

Annonce