Annonce
Skjern Håndbold For abonnenter

Claus Dalgaard-Hansen: En trist situation med fyring af Patrekur Jóhannesson

Skjern Håndbolds Claus Dalgaard-Hansen må nu vænne sig til at stå i forgrunden, efter han fire-fem måneder før planlagt er udnævnt som cheftræner i Skjern Håndbold efter fyring af Patrekur Jóhannesson. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Claus Dalgaard-Hansen blev med fyringen af Patrekur Jóhannesson cheftræner fire-fem måneder før planlagt. Sammen med den nye assistenttræner Thomas Klitgaard varslet Claus Dalgaard-Hansen kun mindre justeringer i spillestilen resten af sæsonen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Afgift på affald fra loppemarkeder: Det er en ommer

Læserbrev: I Ringkøbing-Skjern Kommune roser politikerne det mangfoldige frivillige arbejde, der udføres i vores kommune. Hvor længe kan vi holde motivationen blandt de frivillige til at fortsætte, hvis pengene for vores salg på loppemarked og genbrugsbutikker skal være med til at dække en del af kommunes udgifter ved affaldshåndtering. Vi er 55 frivillige organisationer, som er blevet pålagt ekstra udgifter og skal betale 2012 kroner om året. Mon ikke dette tiltag administrativt går op i hat og briller. Vi modtager rigtig mange ansøgninger. Alle vores penge går til velgørenhed på forskellig vis. En stor del af vores midler uddeler vi til det lokale børne- og ungdomsarbejde. Der er rigtig mange frivillige som gør et kæmpe arbejde for at minimere mængden af affald, sælge de genbrugte ting og dermed giver mulighed for, at andre kan bruge det fremfor at aflevere det på genbrugspladsen. Det kan man kun kalde bæredygtighed i Naturens Rige. Det er en win-win sag, færre varer til genbrugspladserne og respekt for de frivilliges arbejde. Vi fra Videbæk Y`Mens Club tilslutter os de argumenter, som er fremført af Blå Kors Genbrug, Plejehjemmets venner og Kirkens Korshær og håber, at beslutningen kan blive omstødt og ændret politisk.

Navne

Hotel Falken går et niveau op

Annonce