Annonce
Navne

Cirkusprinsesse fylder 40 år

Laura Berdino fra Cirkus Arena fylder 40 år den 9. april. Pressefoto

40 år: Fredag den 9. april fylder Laura Berdino, Årslev ved Slagelse, 40 år. Som datter af den jyske erhvervsmatador John Staaling fra Viborg stod det ikke skrevet i stjernerne, at hun ville blive cirkusprinsesse. Men allerede som lille pige var hun vild med heste, og et af årets højdepunkter var, når Cirkus Arena kom til Viborg. ”Bare det var mig,” tænkte hun når hun så med hvilken elegance, trænere fremviste heste i frihedsdressur.

I 1992 fik hun lov til at være feriebarn hos familien Berdino og fulgte dag efter dag, hvordan Alexia og René Cassely trænede med deres heste og elefanter og forestilling efter forestilling fik stor applaus for deres flotte numre. Også i de følgende år var hun feriebarn hos Cirkus Arena. Senere kom uddannelser og arbejde i første række, og ferierne i Cirkus Arena blev sat på standby. Laura var dog fortsat fast gæst på cirkuspladsen i Viborg, når Cirkus Arena besøgte hendes hjemby. Hvert år fik hun tilbud om igen at tage med på cirkusferie.

I 2007 sagde Laura tak til at tage med på turné, når Arena skulle besøge Bornholm. Og der faldt hun og Benny og Hanne Berdinos søn Jackie pladask for hinanden. De forlovede sig i december 2008 i Paris i Restaurant Le Jules Vernes i Eiffeltårnet og blev gift i 2009.

Siden sæson 2010 er det Laura, der har præsenteret Cirkus Arenas flotte heste. I 2011 fik Laura og Jackie datteren Scarlet, der fik sin manegedebut med ponyer i 2019. Laura Berdino er formand for ejerselskabet bag Cirkus Arena, Berdino Holding. I efteråret 2020 overtog Laura og Jackie tillige den daglige ledelse af temaparken Cirkusland i Årslev.

Coronaen betød, at Cirkus Arena ikke kom på turne i 2020, og at sæson 2021 ikke som planlagt kunne starte i marts. ”Jeg glæder mig til at komme på landevejen igen, ” siger Laura. Og mon ikke der er hundredetusindvis af danskere, som glæder til igen at se den kønne Viborgpige og hendes flotte heste i Cirkus Arenas manege?

 
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Tarm

Brændte dæk og madrasser giver stor bøde

Navne

Ny i Landbobanken

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

KD mødte møllekritiske borgere: I skal vide, at debatten om testcentret slider på lokalsamfundet

Annonce