Annonce
Ringkøbing

Chefredaktørskifte på Dagbladet

<p>Tidligere chefredaktør Julie Vesterby og ny konstitueret chefredaktør Gudrun Pedersen. Arkivfoto</p>

Julie Vesterby har valgt at stoppe som chefredaktør - Gudrun Pedersen er konstitueret i stillingen.

Efter to år på posten harJulie Vesterby valgt at opsige stillingen som chefredaktør for Dagbladet Ringkøbing-Skjern. Det sker som reaktion på kommende omstruktureringer i mediekoncernen Jysk-Fynske Medier, som Dagbladet siden nytår har været en del af.
Ringkøbing-redaktør Gudrun Pedersen er fra dags dato konstitueret chefredaktør.
»Jeg har været afsindigt glad for det gode samarbejde med mange forskellige aktører - og ikke mindst med mine seje medarbejdere. Men efter moden overvejelse er jeg kommet frem til, at jeg ikke længere kan se mig selv i spidsen for avisen. Derfor er det bedst for alle parter, at en ny chefredaktør kommer til. Både læsere og medarbejdere fortjener, at der sidder en topmotiveret chefredaktør på posten,« forklarer den afgående chefredaktør.
Ansvarshavende chefredaktør for blandt andet Dagbladet Ringkøbing-Skjern, Peter Orry, beklager Julie Vesterbys beslutning.
»Hun har sammen med sine dygtige medarbejdere ført avisen i en retning, hvor den i dag i kraft af en målrettet digital indsats er i daglig kontakt med langt flere læsere end tidligere. Det er en vej, vi vil fortsætte ad, og jeg er meget glad for, at Gudrun Pedersen har sagt ja til at sætte sig i stolen. Hun er en både dygtig og erfaren journalistisk leder, som vil sikre, at Dagbladet fortsat sætter dagsorden i Ringkøbing-Skjern Kommune« siger Peter Orry.
Julie Vesterby, der stammer fra Bornholm, fortæller, at hun, manden Lasse Vesterby og deres tre børn bliver boende i Ringkøbing.
»Jeg er slet ikke færdig med Vestjylland. Det har været en fornøjelse at lære området at kende og mærke den gejst, der er her på egnen. Nu skal jeg finde ud af, hvordan jeg fortsat kan være med til at udvikle området.«
kpp
Annonce
Navne For abonnenter

Efterskoleforstander gennem 34 år springer ud som forfatter: - Om 50 år er bogen fuld af gode historier for mine oldebørn

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Sofus fra 5. klasse på Højmark Skole: - Det er meget vigtigere for mig at komme til håndbold igen end at komme tilbage i skolen

Coronavirus

Forsinket vaccineplan chokerer rejsebranchen: 'Vil det så ske igen - og til det værre?'

Annonce