Annonce
Ringkøbing

Charterchef på udkig efter det autentiske Grækenland

Mens kulde og mørke trænger ind over landet, er der nok en del danskere, der allerede nu drømmer om sol og sommer i 2020. Pressefoto
Primo Tours med hovedsæde i Ringkøbing præsenterer i 2020 to nyheder på det græske fastland.

Ringkøbing: - Det er den slags destinationer, som vi rigtig gerne vil finde til vores gæster. Noget, de får helt ind under huden, og hvor de samtidig har mulighed for at komme tæt på det lokale liv. Det giver de bedste rejseoplevelser, og det giver såmænd også en masse til den egn, gæsterne besøger.

Sådan siger ejer og direktør hos Primo Tours med hovedsæde i Ringkøbing, Bjarke Hansen, med henvisning til en ny charterdestination på det græske fastland fra 2020-sæsonen: Paleros.

Paleros er en intim og hyggelig ferieby på den græske vestkyst, og Primo Tours vil fra den kommende sommer lancere en ugentlig afgang direkte fra Billund Lufthavn.

- Paleros er det autentiske Grækenland, hvor du kommer helt ned i tempo, og der er bare noget over at nyde livet med alt det gode fra det græske køkken, mens du får et koldt glas hvidvin i vandkanten, tilføjer Bjarke Hansen, der personligt har kigget nærmere på det nye rejsemål, da 'vi altid gør en dyd ud af at sikre os, at kvaliteten er på plads.'

Til de gæster, der gerne vil ud at se nærmere på Grækenland, anbefaler chefen hos Primo Tours blandt andet en udflugt til klippelandskabet Meteora, der byder på fascinerende munkeklostre på flere af klippetoppene.

Udover Paleros har Primo Tours endnu en græsk nyhed, Halkidiki, der ligger på halvøen Athos.

Med de to nye destinationer på kortet har charterselskabet nu seks rejsemål i Grækenland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce