Annonce
Hvide Sande

Centerleder stopper: Savner opbakning fra bestyrelsen

Centerleder Charlotte Lundgaard Christensen afleverer et idræts- og kulturcenter i topform, hvor opbakningen til aktiviteterne - her da Banko Carl var på besøg - er stor. Arkivfoto: Morten Stricker.
Holmsland Idræts- og Kulturcenter skal have ny leder. Efter fire et halvt år har Charlotte Lundgaard Christensen valgt at opsige sin stilling.

Holmsland: Hun har været glad for sit job og ikke mindst opbakningen fra de mange mennesker, som kommer i Holmsland Idræts- og Kulturcenter.

Men nu har centerleder Charlotte Lundgaard Christensen sagt sit job op pr. 31. august. Hovedpersonen vil dog ikke selv sige så meget om sin pludselige opsigelse.

- Det handler om manglende opbakning fra bestyrelsen, lyder den kortfattede besked.

Heller ikke Kjeld Pedersen, der er formand for bestyrelsen, vil uddybe, hvad uoverensstemmelserne går ud på.

- Charlotte har lyst til at prøve noget andet. Vi har været rigtig glade for hende. Opsigelsen er helt ny for os, så nu skal bestyrelsen mødes for at finde ud af, hvad vi gør nu. Det er helt sikkert, at vi skal have ansat en ny leder, siger han.

Charlotte Lundgaard Christensen blev ansat i idræts- og kulturcenteret for fire et halvt år siden. Hun er oprindeligt uddannet kok og havde blandt andet en fortid som køkkenchef i Holstebro, Vestas' kantine og Søndervig Supermarkeds delikatesseafdeling. Sideløbende tog hun kurser blandt andet indenfor ledelse.

Hun lægger da heller ikke skjul på, at hun nu skal på jagt efter et administrativt job, hvor der bliver brug for hendes erfaring med både økonomi og ledelse, som fyldte en stor del af hverdagen i centret i Kloster.

- Jeg har ikke noget job på hånden, men skal ud og finde et nyt, fortæller Charlotte Lundgaard Christensen.

Selv om hun formelt har sagt op fra 31. august, har hun lovet bestyrelsen, at hun gerne vil hjælpe til, indtil der er fundet en løsning for, hvem der skal overtage hendes opgaver.

Til den tid vil hun helt sikkert komme til at savne de mange mennesker, hun hver dag har været i kontakt med.

- Jeg har haft det rigtig godt med den fantastiske opbakning, jeg har fået fra de fantastiske mennesker, som bruger vores faciliteter. Men jeg har det godt med min beslutning om at sige op, siger den snart forhenværende centerleder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Der går fisk i den på den gode måde

Det kan godt være, at fiskerierhvervet ikke er helt, som det har været. En tur forbi havnen i Hvide Sande viser selvfølgelig, at der ikke ligger så mange RI-kuttere ved kajen længere, og den udvikling er der sandsynligvis ikke meget at gøre ved. Til gengæld er der masser af gang i den på kajen rundt omkring havnebassinet. I den forgangne uge har der her i Dagbladet været to gode eksempler på, at det ikke er så tosset endda. For et år siden købte selskabet Amanda Seafood Hvide Sande-virksomheden Knud Søndergaard Fiskeeksport. Siden købet har der højest været 25 ansatte på fabrikken, men nu har Amanda Seafood meldt ud, at der bliver brug for det dobbelte antal, fordi der på Tungevej skal fremstilles fisk til en af landets største dagligvarekæder. Selv om de fisk, der skal bearbejdes, nok ikke vil blive landet i Hvide Sande alle sammen, er det altså noget af en god nyhed, at der pludselig bliver 25 nye arbejdspladser på havnen. Som om det ikke var nok, har Vestfisk, der også holder til på Tungevej - og ja, navnet kommer fra fisken tunge - meldt ud, at der skal skrues op for salget af frisk fisk på nettet. Webshoppen har fået nyt navn, der klinger bedre og skal være med til at lokke flere kunder indenfor. Selv om indehaverne et par gange har overvejet at lukke for netbutikken, er der nu plus på bundlinjen, og med Hvide Sande-fiskeskipper Verner Møller til at levere råvarerne fra kutteren RI468 Juli-Ane, er der i hvert fald sikkerhed for, at det er fisk leveret af lokale, der bliver solgt. Når udgangspunktet med den nye hjemmeside også er at give kunden en fornemmelse af at stå på kajen og handle fisk, og målet er at blive danskernes foretrukne fiskehandler, ser det ud til, at folkene bag friskfangetfisk.dk mener det alvorligt. Det kan godt være, at de to nævnte eksempler ikke får fiskerierhvervet tilbage til en havn, hvor kutterne lå tæt for at få plads ved kajen, men mindre kan også gøre det. I hvert fald ser det ud til, at der i det små er gået fisk i den på den gode måde.

Ringkøbing For abonnenter

Hun starter snart i en almindelig klasse: - Dansk bliver svært - men jeg glæder mig rigtig meget

Annonce