Annonce
Skjern Håndbold

Carsten Thygesen: Det kræver stor loyalitet at slå klubrekorden i Skjern Håndbold

Carsten Thygesen. har som formand i Skjern Håndbold gennem mange år set stort set alle René Rasmussens imponerende 458 kampe for klubben. Her er det René Rasmussens kamp nummer 456 - sejr i Aarhus - Carsten Thygesen overværer. Arkivfoto: Ole Nielsen.
13 år og 458 kampe. René Rasmussen har vist enorm loyalitet over for Skjern Håndbold, og det gælder både på og uden for banen.
Annonce

Skjern: Fredag aften spillede René Rasmussen sin kamp nummer 458 for Skjern Håndbold, og det er ikke mange af de kampe, klubbens formand Carsten Thygesen har misset.

- Det er stort. Det er det virkeligt. 458. Og så har René endda haft et par slemme skader. Hele seniorkarrieren har René spillet i Skjern Håndbold. Det kalder jeg loyalitet med stort L, siger Carsten Thygesen.

Nogle vil kalde René Rasmussen en kulturbærer i Skjern Håndbold, men det udtryk bruger Carsten Thygesen ikke.

- Kulturbærer er et slidt ord. En kultur er kun stærk, hvis den forandrer sig. Og kulturen i Skjern Håndbold er ikke nu, som da René startede i klubben for 13 år siden. Kulturen betyder rigtig meget i klubben, og der er meget, man bærer videre. Men det handler om at tilpasse sig kulturen på et givent tidspunkt, og det er René fantastisk til, fortæller Carsten Thygesen.


Det er stort. Det er det virkeligt. 458. Og så har René endda haft et par slemme skader. Hele seniorkarrieren har René spillet i Skjern Håndbold. Det kalder jeg loyalitet med stort L.

Carsten Thygesen, formand for Skjern Håndbold


Det er ikke kun på banen, Carsten Thygesen er glad for rekordholderen.

- Igen - loyalitet. René er loyal over for de værdier, vi har i klubben, og han bringer de værdier videre. Han har stor forståelse for helheden. Den loyalitet, han altid viser over for klubben, bærer han videre over for sponsorer, Banden, fans og så videre. René tropper altid op, når der er brug for ham, for han respekterer alle de elementer, der er, når man er professionel håndboldspiller i Skjern Håndbold, siger Carsten Thygesen.

Der er mange ting ved René Rasmussen, Carsten Thygesen sætter pris på.

- Men man skal huske, at alle de ting har vi kun fået, fordi René er en fantastisk dygtig håndboldspiller. Havde han ikke været så dygtig, havde han jo aldrig slået klubrekorden, siger Carsten Thygesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

Lucas fra Hvide Sande er frustreret: Hans efterskole ligger 10 kilometer på den forkerte side og må ikke åbne på mandag

Annonce