Annonce
Hvide Sande

Carola og manden overtager restaurant: Vi skal på inspirationstur i næste uge

Carola Reffs, ejer af Café Marina, skal sammen med sin mand Mads Jørgensen snart i gang med at lave restaurant i to etager. Foto: Christian Agerskov Munk
Carola Reffs og manden Mads Jørgensen skal i gang med at indrette Café Marina i to etager, efter de har overtaget konkursramte restaurant Under Broen. Privat holder hun af at bruge tid i naturen og kan ikke holde ud, når folk ikke behandler børn og dyr godt - og så svinger hun sig i sadlen for første gang i mange år.
Annonce

En god søndag for mig er en dag, hvor jeg starter med at stå tidligt op og gå til Vesterhavet med mine små hyrdehunde og børn, og det vil være perfekt, hvis vi på vejen møder et par rådyr og en sæl. Når vi kommer hjem, spiser vi morgenmad sammen, og jeg tager derefter ned på caféen og tjekker op på brunchen, om nogen har brug for hjælp og spørgsmål. Efter nogle timer vil jeg tage hjem og spørge børnene og manden, hvad de gerne vil lave i dag, og det kan ende ud i brætspil, tage i biografen eller andet. Aftenen slutter jeg af i naturen med mine hunde, når børnene er puttet efter en god dag og til sidst koble helt fra med nogle sider i en god krimi.

Hvis jeg får en udenbys gæst på besøg, vil jeg helt klart vise vedkommende klitterne og Vesterhavet. Om de har børn med eller ej, om det er sommer eller vinter, så er det altid en succes at gå ned på stranden og finde sten, kaste i vandet, snakke og nyde udsigten, fortælle de gamle historier om “bamses hus” når vi går forbi det i klitterne på vej til stranden.

Mit seneste besøg i en kirke var i Prag, hvor jeg med min familie var inde og se Tycho Brahes gravsted her i 2020. Min ene datter elsker at se kirker.

Hvis jeg bliver bedt om at vælge en sang på en karaokebar, skal det være ... Uhhh, jeg har kun været på karaokebar en gang før, så det er ikke noget, jeg har erfaring med. Den musik jeg hører normalt, ville ikke passe dertil, så for at skabe en god stemning ville jeg vælge en sang fra filmen "Grease" - Grease lightning. Den kan du både danse og synge med på.

Hvis jeg ud af det blå vinder 50.000 kroner til en drømmerejse, så vil jeg rejse til Canada eller New Zealand og køre rundt i en autocamper med min mand og børn i tre uger til en måned. Det ville være en helt fantastisk tur.

Hvis jeg kunne få en middagsaftale med en kunstner, så skulle det være ... Uhhh, ingen, det er jeg alt for genert til.

Det irriterer mig helt vildt, hvis folk ikke er ordentlige ved deres børn og dyr. Jeg kan ikke lide, når jeg ser nogen blive råbt ad eller hevet af sted. Ofte kan jeg ikke lade være med at reagere på det, og jeg tænker over tingene resten af dagen.

Og så irriterer det mig, når folk tager mere, end de giver. Jeg synes, tingene skal være fair - noget for noget.


Om de har børn med eller ej, om det er sommer eller vinter, så er det altid en succes at gå ned på stranden og finde sten, kaste i vandet, snakke og nyde udsigten

Carola Reffs


Min stærke side, når jeg selv skal sige det, er, at jeg er positiv, fjollet og ikke bange for at tage fat.

Og min svage side er ... Nu tænker jeg, alle har flere svage sider, men det kunne for eksempel være, at jeg tror, jeg kan nå mere på en dag, end jeg kan, og så kan jeg blive irriteret over, jeg ikke har nået alt det, jeg gerne ville nå den dag.

Samtidig er jeg ikke er god til at have mange bolde i luften, jeg vil gerne gribe én bold og gøre den færdig, inden den næste skal gribes.

I næste uge ser jeg frem til en skøn uge, hvor vi skal rydde ud i den nyovertagede restaurant og få et bedre overblik. Jeg skal ride med mine piger tirsdag. Jeg er lige startet op med at ride igen efter 16-17 års pause. Sidst på ugen skal min mand og jeg på tur for at få inspiration til det at have en to-etagers café.

Og så slutter vi ugen af med selskab på caféen - det er altid dejligt med et selskab med glade gæster.

Carola Reffs

Alder: 33 år

Profession: Ejer af Café Marina

Privat: Gift med Mads som jeg har været sammen med i 17 år, vi har to dejlige piger sammen, Pi på 12 år og Vega Lykke på 7 år.

Hjemby: Hvide Sande, her er jeg født, her vil jeg dø.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: - Journalisterne er bare mikrofonholdere - de stiller jo ingen kritiske spørgsmål

CORONAVIRUS

Live: Corona-virus gik nærmest amok på Aarhus-bar - antallet af smittede er nu oppe på 25  

Annonce