Annonce
Skjern

Cannabis: 27-årig anholdt for at lave marihuana

Politiet har fundet over 2000 cannabisplanter hos de fire anholdte. Arkivfoto: Michael Bager
En 27-årig vietnamesisk mand er varetægtsfængslet i en sag om produktion af marihuana.
Annonce

BØLLING: Da politiet onsdag varetægtsfængslede fire personer for at producere cannabis, var der også en 27-årig mand fra Bølling blandt dem.

Den 27-årige, der er vietnameser, blev anholdt tirsdag og blev som de øvrige tre personer, sigtet for overtrædelser af straffelovens §191, den såkaldte ”pusher-paragraf”.

De fire anholdt har dyrket cannabis. De er sigtet for at have mere end 2000 cannabis-planter, som kunne give over 60 kilo marihuana til videresalg. Grundlovsforhøret foregik bag lukkede døre, da der menes at være flere medgerningsmænd på fri fod.

Annonce

To erkender

På grund af de lukkede døre er det sparsomt, hvad politikommissær Bent Smedegaard fra lokalpolitiet i Herning kan oplyse om sagen.


De er sigtet for at have mere end 2000 cannabis-planter, som kunne give over 60 kilo marihuana til videresalg.


De øvrige sigtede er en 34-årig kvinde, en 34-årig mand og en 31-årig mand. De har alle vietnamesisk baggrund. De fire personer har ifølge sigtelsen dyrket cannabisplanterne frem til de blev anholdt tirsdag 11. august i Havndal ved Randers, Tjørring ved Herning og i Bølling ved Skjern.

Den 31-årige har ifølge Herning Folkeblad erkendt at have deltage i produktionen af cannabisplaner i Havndal, men afviste ved grundlovsforhøret at kende til de to andre steder og de øvrige sigtede. Den 27-årige fra Bølling har også erkendt at have produceret cannabis i Bølling, hvor han har opholdt sig i en måneds tid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

For to år siden kørte Jesper sin kone på plejehjem: - Jeg følte mig som det mest utro væsen over for Hanne

Annonce