Sport

Camilla Maibom stopper i Ringkøbing Håndbold

Camilla Maibom vendte tilbage i efteråret for at hjælpe hårdt skadesplagede Ringkøbing Håndbold. Nu stopper hun i klubben på grund af nyt arbejde i Odense. Arkivfoto: Mads Dalegaard

Nyt fast arbejde i Odense og nyt hus på Thurø tæt på familien betyder, Ringkøbing Håndbolds playmaker Camilla Maibom stopper øjeblikkeligt i klubben.

Ringkøbing: Camilla Maibom stopper i Ringkøbing Håndbold med øjeblikkelig virkning. Det fortæller klubben i en pressemeddelelse.

Det har ikke rigtigt noget med det rent håndboldmæssige at gøre. Det drejer sig mere om nyt arbejde, hus på Thurø og meget mere.

- Jeg færdiggjorde min kandidat i september og har nu fået en stilling på OUH (Odense Universitets Hospital) tæt på min familie, så det kunne ikke passe meget bedre. Det er selvfølgelig vemodigt at skulle sige farvel. Håndbold har fyldt utrolig meget i mit liv de sidste mange år, men nu venter et nyt kapitel, og det glæder jeg mig rigtig meget til at tage hul på. Jeg holder meget af Ringkøbing håndbold, både pigerne, trænerteamet og alle folkene omkring klubben, og jeg ønsker dem alt mulig held og lykke i resten af sæsonen, siger Camilla Maibom om sin afsked.

Hun sagde ja til at hjælpe Ringkøbing Håndbold tilbage i september, da det stod klart, at Jenny Carlson ville være sygemeldt, og der samtidig var flere skader i bagkæden. Men hele tiden var et civilt job højt på ønskelisten for den 28-årige playmaker, der i foråret skiftede fra Ringkøbing Håndbold til et kort ophold i Siofok i Ungarn.

- Vi er rigtig glade for, at Camilla trådte til, da vi havde allermest brug for det. Vi vidste godt, at der var en chance for, at hun måtte stoppe før tid, og det var en del af aftalen. Vi ønsker Camilla held og lykke med det nye job og hendes nye hverdag tættere på sin familie og det nye hus, siger Ringkøbing Håndbolds formand Lars Buhl.

Træningen til de sidste 12 kampe i ligaen er startet, og pausen kom på et tiltrængt tidspunkt i forhold til at få skadede spillere klar.

- Vi skal have en status på skaderne her efter pausen. Der er fremgang hos både målvogter Ida Vium, Jane Mejlvang og Michelle Brandstrup, men ingen af dem kan meldes helt klar endnu, lige som Jenny Carlson nok vil være ude resten af sæsonen sammen med Stine Baun. Vi skal have lagt en plan for at få hentet de point, der skal til, for at Ringkøbing også spiller i ligaen næste sæson, afslutter Lars Buhl.

0/0
Annonce
Skjern Håndbold For abonnenter

Aalborg var bedre end Skjern i alle spillets faser

Annonce
Annonce
Ringkøbing IF

I oprykningsspillet bliver RIFs fejl straffet hårdt

Fodbold For abonnenter

10 ting vi lærte af superligaen

Håndbold

Oprykningskamp ødelagt af to slemme skader

Fodbold

Faster/Hanning udlignede kort før tid mod Lem

Fodbold

Ølstrup holdt målet rent for tredje gang

Fodbold

Tre mål af Dennis Rabjerg var for lidt for Videbæk IF