x
Annonce
Ringkøbing

Michelin-kok besøger Café Teske - kom og spis for en 50'er

Cafémutter Esther Haubjerg Jørgensen har i disse dage besøg af kok Nicolas Min Jørgensen, der har arbejdet på en Michelinrestaurant. Han skal give hende gode råd om, hvordan hun udvikler caféen. Arkivfoto
Cafeens menukort skal udvikles, og cafe-ejer inviterer til prøvesmagning.

Ringkøbing: Café Teske har i disse dage besøg af en Michelin-kok, Nikolas Min Jørgensen, der skal hjælpe café-mutter Esther Haubjerg Jørgensen med at udvikle caféen.

Det kan være på mad og menu-kort.

Alle får mulighed for at smage om de har lært noget på Café Teske, for torsdag inviterer Esther Haubjerg Jørgensen folk til smagning.

- Folk skal kun betale for råvarerne, så for en 50'er kan folk få en ret, fortæller hun.

Drikkevarer er så ved siden af.

For ikke at blive løbet over ende af det gode tilbud, er tilmelding nødvendig.

Nicolas Min Jørgensen er fra Videbæk og uddannet på Hotel Fjordgården, men arbejder nu i Aarhus.

Besøget sker via et program, der skal udvikle fødevareerhvervet i Udkantsdanmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Hold nu fast i den sunde fornuft

For mange af de, der har bevæget sig i sportsverdenen, erhvervslivet eller et helt tredje sted, er der noget, der aldrig bliver træls. Det er at komme ind i en god stime og være en del af et vinderhold. Succes avler som bekendt succes og giver samtidig en helt god fornemmelse i maven. Derfor er succes altid godt at have med, når der skal arbejdes videre mod nye mål. Forhåbentlig er det blandt andet succes og en god mavefornemmelse, vi alle sidder med, efter at statsministeren mandag klokken 17.30 igen tonede frem på tv-skærmen for at give en status på landets tilstand. Selv om ingen i disse tider kan sidde med armene langt oppe over hovedet, med årets skæveste smil og være en humørbombe, er der dog noget positivt, vi kan tage med i takt med, at påskedagene nærmer sig med hastige skridt. Danmark kan nemlig være på vej mod at blive åbnet stille og roligt op igen, når vi kommer om på den anden side af påskeferien, lød det forsigtigt fra Mette Frederiksen. Når det er sagt, er det ikke mærkeligt, at statsministeren samtidig slår fast, at en genåbning vil kræve, at vi på alle måder holder fast i den fornuftige opførsel, som langt de flest på flotteste vis har leveret de seneste uger. Så der er vel bare at gentage følgende, selv om det i virkeligheden bør sidde lige så fast i alles bevidsthed som resultatet af regnestykket 2x3: Stå sammen ved at holde afstand. Tænk, hvis de seks små ord kan være med til at overbevise Mette Frederiksen om, at vi danskere faktisk er et folkefærd, der med fornuft og omtanke kan snuppe en af de store sejre sammen. Og lige nøjagtig i april 2020 vil det være en af de sejre, der for mange vil stå skarpest i erindringerne, hvis vi ved at være snusfornuftige kan få lov til at gå på arbejde og sende børnene i skole igen efter påske. Det vil nemlig være et stort skridt på vej mod det Danmark, vi kender bedst. Så lad os stå sammen ved at holde afstand - og lad os holde fast i den sunde fornuft. Så kan du og jeg være med i den gode stime og en del af et hold, der kan hjælpe med at gøre hele Danmark til en vinder.

Annonce