Annonce
Ringkøbing

Café med åben motorhjelm

Der bliver god mulighed for at kigge nærmere på blandt andet veteranbiler, når der er motorcafé på græsplænen ud for Fjordgaarden. Arkivfoto: Jacob Schultz


Annonce

Ringkøbing: Klassisk motorcafé. Det er titlen på et tilbud, der er mulighed for at benytte sig af to gange her i august - nærmere bestemt 13. august og 27. august.

Det er Kongelig Dansk Automobilklub Classic, der byder på det lidt alternative café-besøg, der de to dage foregår på græsplænen foran Fjordgaarden fra klokken 18.00, fortæller Niels Jørgen Kannevorff fra klubben.

Han fortæller, at der naturligvis vil være traditionelle veteranbiler at kigge på, men dukker en bilejer med en Ferrari eller en Aston Martin op, er de også meget velkomne til at parkere ved Fjordgaarden og være en del af de biler, der indgår i cafeen.

- Hvis det gode vejr fortsætter, håber jeg, at der kommer mellem 20 og 30 biler, lyder det fra Niels Jørgen Kannevorff.

Alle er naturligvis velkommen til at kigge forbi café-området, og Niels Jørgen Kannevorff lover, at bilejerne naturligvis vil være klar til at åbne motorhjelmen og svare på spørgsmål om stort og småt, når det handler om deres bil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vestjylland

Mand i livsfare efter trafikulykke

Annonce