Annonce
Ringkøbing

Byrådsmedlem udpeger sin favorit som folketingskandidat

Byrådsmedlem Svend Boye Thomsen ved, hvem han vil stemme på. Foto: Søren Palmelund
Annonce

Ringkøbing-Skjern: Den 20. august skal Venstres medlemmer ved en afstemning afgøre, om det skal være Kenneth Mikkelsen, Birgitte Vinding, Sebastian Korsbakke eller Dorte Jarlby, der skal være Venstres kandidat til næste folketingsvalg i 2019.

Ringkøbing-kredsen regnes for at give Venstres kandidat en stensikker billet til Folketinget.

Foreløbig har erhvervsdirektør Kenneth Mikkelsen, Herning, sikret sig officiel opbakning fra Venstreforeningen i Spjald-Grønbjerg-Hover-Ølstrup, mens Ringkøbing Venstre bakkede op om Lennart Qvist, som dog onsdag valgte helt at melde sig ud af Venstre.

Nu er der kommet endnu en støtteerklæring til en af kandidaterne. Den går til den 26-årige jurastuderende Sebastian Korsbakke, der stammer fra Silkeborg.

Det er Venstre-byrådsmedlem Svend Boye Thomsen, der nu melder ud efter at have overværet kandidaternes præsentationsmøder i Videbæk og Tarm.

Svend Boye kalder Korsbakke for "en gave til Ringkøbing-Skjern" og anbefaler medlemmer at gøre ham til Venstres folketingskandidat.

"Han demonstrerede på imponerende vis, at han på meget kort tid har formået at sætte sig ind i lokale forhold, som har betydning for borgere i Ringkøbing-Skjern Kommune, og han havde en stribe løsningsforslag på en række helt konkrete udfordringer. Hans hjerte banker tydeligvis også for de små samfund med forslag om oprettelse af satellitlægehuse i byer, som ikke er store nok til et egentligt lægehus samt et stort fokus på friskolerne og nærpolitiet", lyder skudsmålet fra Svend Boye Thomsen.

På mandag er holdes det tredje og sidste præsentationsmøde i ROFI-Centret i Ringkøbing.

Svend Boye Thomsens anbefaling kan læses her.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern

Fodboldskole i Hover blev en succes

Annonce