Ringkøbing

Byrådsmedlem udpeger sin favorit som folketingskandidat

Byrådsmedlem Svend Boye Thomsen ved, hvem han vil stemme på. Foto: Søren Palmelund

Ringkøbing-Skjern: Den 20. august skal Venstres medlemmer ved en afstemning afgøre, om det skal være Kenneth Mikkelsen, Birgitte Vinding, Sebastian Korsbakke eller Dorte Jarlby, der skal være Venstres kandidat til næste folketingsvalg i 2019.

Ringkøbing-kredsen regnes for at give Venstres kandidat en stensikker billet til Folketinget.

Foreløbig har erhvervsdirektør Kenneth Mikkelsen, Herning, sikret sig officiel opbakning fra Venstreforeningen i Spjald-Grønbjerg-Hover-Ølstrup, mens Ringkøbing Venstre bakkede op om Lennart Qvist, som dog onsdag valgte helt at melde sig ud af Venstre.

Nu er der kommet endnu en støtteerklæring til en af kandidaterne. Den går til den 26-årige jurastuderende Sebastian Korsbakke, der stammer fra Silkeborg.

Det er Venstre-byrådsmedlem Svend Boye Thomsen, der nu melder ud efter at have overværet kandidaternes præsentationsmøder i Videbæk og Tarm.

Svend Boye kalder Korsbakke for "en gave til Ringkøbing-Skjern" og anbefaler medlemmer at gøre ham til Venstres folketingskandidat.

"Han demonstrerede på imponerende vis, at han på meget kort tid har formået at sætte sig ind i lokale forhold, som har betydning for borgere i Ringkøbing-Skjern Kommune, og han havde en stribe løsningsforslag på en række helt konkrete udfordringer. Hans hjerte banker tydeligvis også for de små samfund med forslag om oprettelse af satellitlægehuse i byer, som ikke er store nok til et egentligt lægehus samt et stort fokus på friskolerne og nærpolitiet", lyder skudsmålet fra Svend Boye Thomsen.

På mandag er holdes det tredje og sidste præsentationsmøde i ROFI-Centret i Ringkøbing.

Svend Boye Thomsens anbefaling kan læses her.

0/0
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Hilde-sagen diskuteret i udvalg: Loven er overholdt siger udvalgsformand

112

Veteranbil ødelagt af ild: Folkevognsrugbrød brød i brand

Ringkøbing For abonnenter

"Hvor er hampen?": Ringkøbing-par har hejst Christiania-flag over en del af haven

Ringkøbing-Skjern

Nu kommer der flere byggegrunde i Ringkøbing-Skjern Kommune

Tarm For abonnenter

Sebastian har fået bevis på, at han kender de uskrevne regler på en arbejdsplads

Læserbrev

Tre gode råd: Hold ferie når du har ferie

Læserbrev: Sommerferien nærmer sig. Uanset om du foretrækker aktiv ferie eller afslapning, uanset om du foretrækker Søborg eller Sardinien, så er det tid til at holde fri fra dit arbejde. Der er stadig opgaver, du skal have færdiggjort, den sidste ferieplanlægning skal på plads, og måske er tiden efter din ferie allerede godt belagt med møder og opgaver. Her får du 3 råd, der kan hjælpe dig til at holde ferie, når du har ferie: Forbered dit fravær - At gå på ferie med løse ender, ubesvarede mails eller opgaver, der måske ikke kan lande nogle steder, er ikke et godt udgangspunkt for en afslappende ferie. Sørg for at planlægge løsningen af opgaver, der skal afsluttes inden ferien, og få overdraget opgaver til kollegaer, der skal overtage ansvaret i din fravær. Lav gerne en liste over opgaver, du skal prioritere, når du vender tilbage, så de ikke rumsterer unødigt i din ferie. Begræns din tilgængelighed i ferien - Du er vant til at holde dig ajour med de arbejdsmæssige opgaver via email. Du er på sms og på de sociale medier, og hverdagen er præget af høj tilgængelighed og et stort informationsflow. Beslut, hvad der er væsentligt for dig i din ferie. Hold dig fra arbejdsmailen og tænk over, i hvor høj grad du egentlig har brug for det sædvanlige informationsflow din ferie. Vi mennesker er forskellige, og du skal finde ud af, hvad der virker for dig. For nogle fungerer det at tjekke arbejdsmailen i ferien, men vær opmærksom på, at du nemt vender tilbage i arbejdstænkning. Kom godt tilbage - Hvis det overhovedet er muligt, så sørg for at afsætte tid til at følge op, når du kommer tilbage. Det er forskelligt for os hver især, hvor store bunkerne er, når vi vender tilbage, men du kender sikkert fornemmelsen af at skulle i gear igen. Men ved du, at du har tid til lige at lande i jobbet og opgaverne på en god måde efter ferien, så giver det dig en bedre ferie og en bedre opstart. Hold helt ferie fra dit job, når du har ferie. ...Og ha’ så en rigtig god ferie

Hvide Sande

Vært på nyt boligprogram på TV 2: Jeg er tosset med Hvide Sande

Hvide Sande

Nu skal Hvide Sande-vraget på Fanø fjernes - ellers koster det

Hvide Sande

Strid om fødevarefestival i Hvide Sande: Arrangør sætter advokat på sagen