Annonce
Skjern

Byråd skal vende tommel op eller ned: Borgmester fastholder at Innovest II er en god idé

Der er udsigt til at den runde Innovest-bygning kan få en bugtet lillebror. Det kræver dog politisk opbakning. Foreløbigt har SF sagt nej til at støtte byggeplanerne. Arkiv
Byrådet skal inden jul afgøre, om der skal arbejdes videre med planerne om at flytte medarbejderne fra det gamle rådhus i Skjerns midtby til et nybyggeri ved siden af Innovest. Borgmesteren er tilhænger.
Annonce

Skjern: Selv om SF's gruppeformand Niels Rasmussen nu melder klart ud, at partiet ikke vil støtte planerne om at nedlægge den nuværende administrationsbygning i Skjern og erstatte den med et splinternyt kontorbyggeri udenfor byen, så tror borgmesteren på idéen.

Derfor ser han frem til, at hele byrådet på sit decembermøde skal afgøre, om der skal arbejdes videre med tankerne om at opføre et Innovest II.

- I første omgang skal byrådet tilkendegive, om vi skal gå videre eller ej. Jeg har sådan set ingen holdning til SF's ønske om at droppe projektet. Jeg synes fortsat, det er en god idé at bygge nyt. For mig handler det udelukkende om at flytte de nuværende ansatte på jobcentret og borgerservice til et nyt byggeri. Så forslag om at rykke andre medarbejdergrupper er for mig ikke en del af diskussionen. Men i første omgang tager vi debatten, siger borgmesteren.

Hvis et flertal ender med at støtte byggeplanerne, betyder det ikke nødvendigvis, at projektet bliver til virkelighed.

Der er nemlig en række betingelser, som skal være opfyldt. Det handler blandt andet om, hvorvidt det kan lykkes at finde en køber til det gamle rådhus, og hvad det præcist vil koste at opføre et Innovest II. Derfor vil politikere skulle sige endeligt ja eller nej i løbet af næste efterår.

- I det nuværende stadie oplever jeg ikke, at projektet møder den store politiske modstand. Men det er en politisk diskussion, som, jeg oplever, handler om meget andet end pris og kvadratmeter. Og den tager vi selvfølgelig, siger Hans Østergaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce