Annonce
Ringkøbing

Byen fyldes med velpudset krom og lak: Veteranbiler stævner ud på North Sea Classic

Klar til start på North Sea Classic 2019. I år er der lige så mange og lige så flotte biler med. Foto Henrik Olesen.

RINGKØBING: Byen vil atter være fyldt med flotte veteranbiler, når løbet North Sea Classic 2020 lørdag den 5. september kører af stabelen for syvende gang.

De mange deltagende biler vil være udstillet på Torvet i Ringkøbing kl. 10-11, hvor man ud over at se køretøjerne også får mulighed for at få en snak med ejerne om bilernes historie og præstationer.

Løbet samler lige som foregående år 50 biler; det har ikke noget med coronaen at gøre - der har altid været en begrænsning på deltagerantallet.

Annonce

Turen går gennem det flotte landskab nord og øst for Ringkøbing; blandt andet er der stop og rundvisning på Holstebro Tekniske Skole, og der er besøg på Haderup Auto, hvor deltagerne skal se Torben Lauridsens samling af biler.

Turen er på cirka 130 kilometer.

Overskuddet fra sidste års løb blev forleden overrakt leder Ulla Bjerg Thomsen, Røde Kors Cafeen, af Arne Agerbo fra North Sea Classic.

Overskuddet fra løbet gør ubeskåret til velgørende formål, og Arne Agerbo var således forleden forbi Røde Kors Cafeen i Ringkøbing for at overrække leder Ulla Bjerg Thomsen en check på 7000 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Nu er opgravningen af minkene i gang

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Over tusind kroner for en tur på sygehuset: Ældre frygter kæmperegninger for flexture til Gødstrup

Annonce