Annonce
Ringkøbing

Butiksejer Jesper Klokker inden black friday og julehandel: En god søndag går med både jagt og fodbold

Jesper Klokker glæder sig til julehandelen i jagt og Fiskeri i Ringkøbing. Inden black friday og decembers travlhed, skal han dog lige et smut på jagt i tyskland med hunden Freja. Foto: Jørgen Kirk
Butiksejer Jesper Klokker, JK Jagt og Fiskeri, skal lige nå en jagt i Tyskland inden black friday og julehandelen for alvor går i gang.

Ringkøbing: En god søndag for mig er en dag, hvor jeg har været på jagt. Jeg behøver ikke at have skudt hverken en buk eller en sneppe. Men bare det at have været ude i naturen sammen med kammeraterne, hunden Freja og en god madpakke er fantastisk. Indeholder dagen så også en god fodboldkamp med RIF som vinder på hjemmebane, så bliver det ikke meget bedre.

Hvis jeg får en udenbys gæst på besøg, så vil jeg helt klart vise vedkommende vores flotte by og det gode handelsliv, der er her. Det er jeg slet ikke i tvivl om. Og så er der jo det helt unikke, vi har herude, nemlig Vesterhavet. Turen vil gå til en strand nord for Søndervig, hvor der er mest fred og ro til at gå en lang tur på stranden.

Mit seneste besøg i en kirke var til et bryllup hos en af mine ansatte i Velling Kirke. Det var et rigtig flot bryllup. Ellers hører jeg nok mest til typen, der sidder ude i naturen og tænke på kirken end omvendt...

Hvis jeg bliver bedt om at vælge en sang på en karaokebar, så skal det være en af dem med Big Fat Snake - måske "Bonjour Madame". Bandet er desværre opløst nu, men det var lige mit band, og min musik. De sange er gode i festligt lag. Det oplevede vi blandt andet til deres afskedskoncert i Vesterhavshallen. Det var virkeligt en god koncert.

Hvis jeg ud af det blå vinder 50.000 kroner til en drømmerejse, så vil jeg tage familien med til Mauritius og se, om jeg kunne fange en blå marlin. Det har jeg prøvet før, men det lykkedes ikke dengang. Men det kunne bare være helt fantastisk at fange den store fisk fra "Den gamle mand og havet". Der er mange steder i Verden, men der er simpelthen så flot på Mauritius. Det er et fantastisk sted, og hele familien vil nyde at komme der igen.

Hvis jeg kunne få en middagsaftale med en kunstner, så skulle det være med Mick Øgendahl. Han er fantastisk sjov og vildt god, ligegyldig hvad han er med i. Så Mick er jeg sikker på, at man kunne få et godt grin sammen med. Det kunne være hyggeligt, at få en sludder med ham.

I næste uge ser jeg frem til en lille jagttur til Tyskland og derefter black friday, hvor vi har flere gode, specielle tilbud i butikken - blandt andet på beklædning og jagtstøvler. Ellers står den jo på travl julehandel for mig i den kommende tid. Januar, februar og marts er stille måneder, så det er vigtigt for os, at vi får en rigtig god omsætning i november og december.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Bil blev ridset på den ene side

Læserbrev

Læserbrev: Lad centrene, der trækker borgerne i byen, blive i byen

Læserbrev: Indlægget “Lad der ikke gå sognepolitik i sagen” om Innovests husning af de kommunale arbejdspladser havde nogle gode pointer, der førte til den rigtige konklusion i et dilemma. Der savnes nogle tal på økonomien, og jeg kan betvivle, kommunalbestyrelsen har det vigtigste; det tabte skatteprovenu og følgeomkostningerne ved den mistede omsætning i detailhandelen. Butikkerne vil miste omsætning. Ikke blot til nabobyerne, men også til storcentrene i de større byer og til netbutikkerne udenfor kommunen. Det vil koste arbejdspladser, give tomme butikslejemål og tomhed i bymidten. Så på den måde et paradoks, når et erhvervscenter er omdrejningspunktet for at trække kunderne væk fra de små lokale erhvervsdrivende. Vi har jo lige fulgt kampen for købmanden i Stauning, og her er det så i større målestok. Du kan blot se til Esbjerg, hvad det har betydet i Kongensgade, at kontorer er flyttet på havnen. Og omvendt, hvad de gør i Billund for at trække folk til midtbyen. Så byrådet bør have det tabte skatteprovenu og følgeomkostningerne ved den mistede detailomsætning i kommunen med i ligningen. Det er ikke nok med en kort tilbagebetalingstid på investeringen i Excel-arket. Så jeg er enig med Jacob Agerbo i, at der ikke skal gå sognepolitik i sagen. For det handler ikke kun om finansiering og besparelser, men også om tabt detailhandel. Ikke “bare” i Skjern midtby. Men i kommunen. For der ingen garanti for, at omsætningen affødt af butiksdøden bliver i Skjern/Tarm, eller for den sags skyld i kommunen. Så derfor vedkommer det også borgerne udenfor Skjern ... Så herfra skal opfordringen lyde; lad centrene, der trækker borgerne i byen, blive i byen.

Skjern For abonnenter

Viceborgmester: Jeg synes, det er ærgerligt, at Skjern nu mister chancen for at udvikle midtbyen

Annonce