Videbæk

Butikkerne i Videbæk er i julehumør med gaver og isskulptør

Søren "Cip" Nielsen, billedhugger med speciale i is, kommer til Videbæk. PR-foto

Videbæk Handel og Erhverv har købt gaver til byens kunder

Videbæk: Gavestemningen breder sig i butikkerne i Videbæk lørdag 1. december, hvor man kan købe til andre, men også ønske til sig selv. Fra den dag får kunderne nemlig tilbudt en ønskeseddel sammen med deres bon.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Videbæk Handel og Erhverv, VHE, som forklarer, at der er hele 11 gaver at vælge imellem på ønskesedlen. Gaverne er indkøbt i byens egne butikker og er udstillet i vinduerne hos Hans Jespersen i Bredgade, så man ikke ønsker i blinde. Når valget er truffet og krydset sat, skal ønskesedlen i postkassen ved Julemandens Hus i Smøgen mellem Sporten og Bredgades Kiosk, lyder det.

- Det er virkelig gode kvalitetsgaver. Alle slags og til begge køn og alle aldre, siger VHE-medlem Anita Søjberg, EP Sko.

Hun oplevede sidste år, hvordan julemandens postkasse måtte tømmes flere gange i ugens løb. Hvert køb udløser tilbud om en ny ønskeseddel og dermed et ekstra lod i udtrækningsbunken.

Og man behøver ikke vente til juleaften for at få sin gave. Juleudvalget fra Videbæk Handel og Erhverv trækker vinderne af de første elleve gaver halvvejs gennem julemåneden. Derefter kommer elleve nye og anderledes gaver i udstillingsvinduet og på ønskesedlen frem til jul.

Første søndag i advent er Julemanden selv på gaden i Videbæk med godter og godt humør fra klokken 11.30-13.30. Han modtager meget gerne sutter og hjemmelavede ønskesedler fra børn. Både skrevne og tegnede.

Til at gøre julemånedens begyndelse ekstra cool har VHE inviteret en mand med en motorsav og en meget stor blok is. Han hedder Søren "Cip" Nielsen, som er billedhugger med speciale i is og lyst til at lære fra sig. Fra klokken 11-14 vil han holde workshops, hvor børn kan lave deres egne isskulpturer.

Ved at lægge arrangementet tidligt på måneden håber Anita Søjberg, at børnefamilierne kan finde tid til at benytte sig af chancen. Børn under ti år skal nemlig følges med en voksen. Ældre børn er velkomne på egen hånd.

0/0
Annonce
112 For abonnenter

Sms-skænderi gik forud for hammervold og knivstikkeri: Du må være en mand og komme ud

Annonce
Annonce
Danmark

Video: Se den fulde statsminister-duel mellem Mette Frederiksen og Lars Løkke

Videbæk

Drøm går i opfyldelse for vestjysk lavindkomstfamilie: For nogle er en pokalfinale i Parken bare større

Videbæk

Trailer forsvundet

Videbæk For abonnenter

Jeg elsker gejsten og iværksætterkulturen

Videbæk For abonnenter

Mejeridirektøren elsker håndværket

112

Voldstiltalt måtte føres ud af retssalen af betjente: I kunne lige så godt sætte en papegøje ind

Fodbold For abonnenter

Offsidereglen bruger de ikke, men tredje halvleg hitter: Grønbjerg har fået fodboldfeber

112

Tre biler i harmonika-uheld på Ringkøbingvej

112 For abonnenter

Retssag om knivstikkeri: En ukendt mand med et jagtgevær og pludseligt blod på gulvet