Ringkøbing

Butikker er trætte af brækkede flagstænger

Det er træls, at folk ødelægger flagstængerne. Det er en dum ekstra udgift for butikkerne, påpeger købstadschef Kim Grøn Hansen. Foto: Jørgen Kirk

I løbet af sommeren er der ødelagt flagstænger for over 10.000 kroner i Algade.

Ringkøbing: Natten til lørdag blev der igen ødelagt flagstænger i Algade.

Denne gang gik det ud over tre flagstænger foran Expert for enden af Algade.

- Vi opdagede det lørdag morgen, hvor kommunens folk havde lagt de ødelagte stænger ind til siden. Vidner kunne fortælle, at de fredag nat havde hørt noget uro. Det var nogle unge mennesker, der nåede at smutte, inden der blev taget billeder af dem, fortæller Jesper Jørgensen, medejer af Expert.

I løbet af sommeren er der ødelagt otte flagstænger i Algade.

- En ny flagstang koster 1400 kroner plus moms, så det er en udgift på over 10.000 kroner til vores lille forening. Penge, som vi forretningsdrivende selv må finde. Det er ærgerligt, at nogle synes, at det er i orden at ødelægge andres ting. Vi har jo flagene ude, fordi vi synes, at det giver et ekstra pift til byen, påpeger Jesper Jørgensen.

- Det går ikke bare ud over flagstængerne. Vi har også i sommer oplevet, at handelsforeningens blomsterkummer bliver væltet og ødelagt. Det går ud over de enkelte butikker, der egentlig bare sørger for, at besøgende skal synes, at Ringkøbing er en hyggelig by at besøge, siger købstadschef Kim Grøn Hansen.

Flagstængerne kan ikke bare tages ind hver aften, for de er kilet godt fast i fortovet, både så de ikke vælter i blæsevejr, og så folk ikke kan stikke af med dem.

- Jeg håber da, at nogen får dårlig samvittighed, når de hører om hærværket, siger Jesper Jørgensen.

0/0
112

Ung mand tage uden kørekort tre gange - så røg bilen

Ringkøbing

Konfirmation i Ringkøbing Kirke, den 28. april klokken 10.00

112

Beredskabschef: Pas på med åben ild

Ringkøbing

Masja udgiver dogme-plade

112

Bilist undveg krondyr - men ramte vejtræ