Annonce
Ringkøbing

Butik nummer 32: Smoke-It åbner i Ringkøbing

Butikskæden Smoke-It søger netop nu efter en butiksbestyrer til en ny butik på Torvegade 5 D i Ringkøbing. Ejeren, Jens Andersen, forventer, at butikken åbner til marts. Arkivfoto: Dorthe Rasmussen
Det går godt for butikskæden Smoke-It, der er på vej med butik nummer 32 i Danmark. Butikken åbner til marts i Torvegade i Ringkøbing.
Annonce

Ringkøbing: I disse år er der mange, der begynder at ryge e-cigaretter - blandt andet fordi cigaretter er blevet dyrere.

Det mærker de i kæden Smoke-It, der vil bestå af 32 butikker, når den nyeste åbner i Ringkøbing til marts.

- Vi er altid på udkig efter gode placeringer i handelsbyer, og vi manglede en butik i dette område af Danmark. Da jeg ikke kunne finde nogle ledige butikker online, kørte jeg selv til Ringkøbing og gik en tur. Her så jeg tilfældigvis, at Torvegade 5D var ledig. Butikken er på 43 kvadratmeter. Det er en rigtig god størrelse til vores type forretning, og butikken ligger rigtig fint med parkeringspladserne bag ved SuperBrugsen, siger ejeren af Smoke-It, Jens Andersen.

- Den nærmeste af vores butikker på Vestkysten ligger i Esbjerg. Den går godt, og jeg er sikker på, at der også er kunder til en e-cigaret-butik i Ringkøbing, hvor der heller ikke er nogen af vores konkurrenter, der har butik, siger Jens Andersen.


Da jeg ikke kunne finde nogle ledige butikker online, kørte jeg selv til Ringkøbing og gik en tur. Her så jeg tilfældigvis, at Torvegade 5D var ledig.

Jens Andersen, indehaver af Smoke-It


I øjeblikket søger Smoke-It en butiksbestyrer til butikken i Ringkøbing på Ofir.dk.  Når butikken åbner, forventer Jens Andersen, at der skal være to ansatte i butikken.

Åbningen vil ske stille og roligt - formentlig til marts.

- Vi er underlagt et tobaksdirektiv, selv om der ikke er tobak i vores produkter. Det gør, at vi ikke må reklamere. Derfor får vores butikker altid en lidt langsom start, før forbrugerne opdager os. Derfor er det rart at ligge på en synlig placering i bybilledet, siger Jens Andersen.

Jens Andersen, ejeren af Smoke-It, er glad for, at butikskæden har fundet en god placering i Ringkøbing. Kæden har hovedkontor i Galten ved Aarhus. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Et tankevækkende advarselsskud for boven

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Annonce