Annonce
Navne

Buketten: Familien Sandager Pedersen spreder smil med flotte sten

Maja Sandager Pedersen med døtrene Cecilie og Emelia. De tre har samarbejdet om at lægge sten ved samtlige postkasser i Højmark med teksten "Det bliver godt igen". Foto: Kaj Poulsgaard
Med Buketten hædrer Dagbladet humør-sprederne. I den kategori falder Maja Sandager Pedersen og hendes to døtre Cecilie og Emilia, der har lagt opmuntrings-sten ved samtlige postkasser i Højmark. Du kan selv indstille en humørspreder eller tre.
Annonce

Højmark: "Maja og hendes piger har gået rundt og lagt flotte håndmalede og farverige sten med teksten: “DET BLIR GODT IGEN” ved postkasserne i Højmark. Det varmer, får smilet frem og vidner om overskud og optimisme. Vi står sammen hver for sig!"

Sådan skriver Jette Bundgaard og Inga Kolby som forklaring på, hvorfor de har valgt at indstille familien Sandager Pedersen på Adelvej 6 i Højmark til "Buketten".

- Cecilie og Emilia havde set, at de i Italien satte sten i vinduet, hvor der var en regnbue på, og hvor der stod, at det bliver godt igen. Men vi bor nede ad en grusvej, så ingen ville se deres sten, hvis vi satte dem herhjemme. Derfor besluttede de sig for at lave nogle sten til deres klassekammerater. Men de vidste ikke, hvor alle fra klassen boede, da vi er tilflyttere. Derfor endte det med, at vi lavede sten til hver husstand i Højmark by, siger Maja Sandager Pedersen.

- Det tog faktisk ikke så lang tid. Vi lavet et lille samlebånd, hvor jeg skrev teksten, og Cecilie og Emilia tegnede, siger Maja Sandager Pedersen.

Familien har naturligvis fået en masse søde ord med på vejen, både mens de var rundt med stenene og bagefter:

- Det er da dejligt. Man bliver glad indeni for de mange søde ord og blomster, og vi kan høre, at mange sætter pris på den lille opmuntring i hverdagen, siger Maja Sandager Pedersen.

Da Dagbladet var ude med buketten, havde Cecilie og Emilia fået at vide, at de fra næste uge igen kan komme i den nærliggende Højmark Skole. Det glædede de sig rigtig meget til.

- Det bliver rigtig sjovt. Det har jeg virkeligt ventet på, sagde Cecilie, der går i 3. klasse, og Emilia, der går i 0. klasse, tilføjede "Ja, jeg har savnet mine venner rigtig meget".

Ved familien Sandager Pedersens egen postkasse er det naturligvis også tydeligt, at det er en dejlig hobby at tegne på sten. Foto: Kaj Poulsgaard

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

KD’s vælgererklæringer er i hus: - En milepæl på vejen mod Folketinget

Annonce