Annonce
Sport

Bruun er forbløffet over VM-debutantens effektive indhop

Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Klavs Bruun har været i tvivl om, hvorvidt Mia Rej kunne overføre sit spil fra ligaen til landsholdet.

Med tre mål og en tempofyldt, dynamisk indsats retfærdiggjorde VM-debutanten Mia Rej til fulde, at hun mandag fik plads på det danske hold på bekostning af Simone Böhme.

Landstræner Klavs Bruun Jørgensen kan da også kun erklære dispositionen for vellykket efter at have set den 29-årige bagspiller træde ind på holdet med stor effekt i 27-24-sejren over Holland.

- Det fede ved Mia Rej er, at man ikke behøver at fortælle hende ret mange ting. Hun er fuldstændig bevidst om, hvad hun kan. Det var et super flot indhop af hende, siger han.

Efter at have siddet ude i det meste af sidste sæson med en alvorlig knæskade, er den 29-årige playmaker gået målamok for København Håndbold i efteråret.

Men landstræneren erkender, at han var i tvivl om, hvorvidt hun kunne overføre sine kvaliteter til landsholdet.

- Vi har snakket om, at den rolle, den tryghed og den styring, som hun normalt har i København, kan vi ikke give hende. Men at hun bliver nødt til at gå ind og gøre det samme.

- Det gjorde hun flot i dag (mandag, red.), og det er jeg enormt imponeret over. Det havde jeg ikke regnet med, siger Klavs Bruun Jørgensen.

Han noterede sig også, at Anne Mette Hansen blev bedre, da hun fik sin tidligere klubkammerat ved sin side i slutfasen.

Efter en sløj første halvleg scorede Hansen fem gange efter pausen.

- Jeg tror, at det kom os til gode, at de to har spillet sammen før. Jeg kunne efterfølgende høre, at Rej også har sagt til Anne Mette: "Nu skyder du altså". Det gjorde hun så, og det fungerede, konstaterede Klavs Bruun Jørgensen.

Danmark holder fri tirsdag, inden det onsdag gælder den sidste kamp i mellemrunden, hvor modstanderen er Serbien.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Skandale: Kan livet fortsætte uden Postnord?

Læserbrev: Hvordan har Postnord fundet af, at det kun er brevene, de taber på? De må have fundet løsningen på at skille koldt og varmt vand. Efter det er blandet... Meget fornuftigt har postbudene både breve og pakker med ud. Det er vel heller ingen ulempe for Postnord, at det er brevene, der er befordringspligt på. De har fået serveret en politisk malkeko. Det er ender vel med, at brevene må tage op til en måned om at komme frem... Allerede nu er det betydelig langsommere end med dagvognen på Christian Den Fjerdes tid. Hvem har fået problemerne? Politikerne. Hvem har skabt dem? Politikerne. Der er flere mistænkte. En af de hovedmistænkte er Kristian Jensen. Det passer med hans taktik fra skattevæsenet. De startede med at slagte aktiverne og fordele dem. Derefter trykkede de på digitaliseringsknappen. Så satte de sig ned. Undrede sig over, at svenskerne ikke løste problemet for dem... Man kan sige meget om svenskerne, men speciel dumme er de altså ikke... Det er en skandale med de milliarder, der allerede er pumpet i projektet. Senest har de sendt adskillige personer på permanent ferie, og har planer om at sende endnu flere samme vej. Bare rejsebureauerne har rejser nok til dem... Det er ren kukkeluk at bruge milliarder på det! Udbringning af pakker er der mange, der har kapacitet til. Skildpaddebrevene må kunne løses på anden vis. Quickbreve er næsten lige så dyre som pakker. Derfor kan man vel sende dem som en pakke? Anbefalede breve kan vel håndteres på samme måde? Udbringning af B- breve kunne for eksempel overdrages til kommunerne. Ved at tilføre flere ansatte kunne hjemmehjælperne sagtens løse opgaven. Der bliver hældt millioner/milliarder i Postnord, som kunne bruges til det. Samtidig kunne ældreplejen i eget hjem blive opgraderet. Hvis postbudet, ligesom i gamle dage, havde tjek på om alle var ok. på ruten. Sikken en tryghed, det kunne give. Skildpaddebrevene kunne måske alternativt distribueres sammen med reklamerne på ugebasis. Nu mener nogen i det politiske, at vi skal købe Postdanmark tilbage fra Postnord. Heldigt, at vi ikke har fået malet alle postkasserne endnu. Der bliver udgifter nok til biler, skilte, tøj og til svenskerne. Men big business for dem, der sælger maling og profiltøj. Kan livet fortsætte uden Postnorddanmark? Eller går det i stå?

Annonce