Annonce
Sport

Brugere af golfhæfte hædrer Dejbjerg Golf Klub for stor gæstfrihed og for at give mest for pengene

Dejbjerg Golf Klubs hul 1 når det hele tager sig bedst ud om sommeren. Nu har Dejbjerg Golf Klub fået fornem hæder i en afstemning blandt Golfhæftets mange brugere. Pressefoto
Annonce

Dejbjerg: - Vi kan nu med stor glæde meddele, at jeres klub har vundet følgende:

Sådan lyder det i en mail, der tirsdag tikkede ind på kontoret i Dejbjerg Golf Klub. Afsenderen var Golfhäftet.

Så Dejbjerg Golf Klub - der i de senere år har baseret meget af sin drift på frivillighed - har grund til at smile bredt. Klubben har nemlig i Golfhäfte-ratingen vundet førstepladsen i Best Hospitality i Jylland, andenpladsen i Best Hospitality i Danmark og tredjepladsen i Best Value for Money i Danmark.

Med andre ord er den vestjyske klub kåret som den bedste i Jylland og den næstbedste i Danmark, når det gælder gæstfrihed og imødekommethed.

Tredjepladsen i Danmark, når det gælder Best Value for Money, kan vel bedst oversættes med den tredjebedste klub i landet, når det gælder om at give greenfee-besøgende en god golfoplevelse for sine penge.

Hele 86.653 stemmer fra Golfhäftets brugere ligger til grund for nomineringerne og vinderne i Golfhäftets Awards 2020.

Golfhæftet giver mulighed for at spille golf til halv ordinær greenfee på mere end 1000 golfbaner i Danmark (ca 100 baner), Sverige, Norge, Tyskland, Spanien, Portugal, Storbritannien, Irland og Italien en gang på hver bane/år. Prisen på Golfhæftet er 450 kroner, hvilket betyder, at du allerede efter to-tre runder sparer penge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Feriehusudlejere ser frem til flere danskere - men glæder sig til de stabile tyskere

Annonce