Annonce
Tarm

Brugere af daghjem går foråret i møde

Medarbejdere ved Sundhedscenter Vest kan ikke komme på arbejde, men når blot de følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer om at holde afstand, så kan de godt gå ture i naturen omkring Skjern sammen med brugerne. Privatfoto
Annonce

Tarm: Under coronavirus-epidemien er også daghjem lukket ned, men det forhindrer ikke medarbejderne i - under hensyntagen til de gældende restriktioner - at gå tur med brugerne.

"Vi er taknemmelige for, at vi i denne tid kan få lov at mødes med nogle af vores brugere og gå ture. Her nyder vi tegn på forår, trods en svær tid. Skønt at vi i Skjern har en flot natur og mange gode muligheder for gåture uden at gå tæt med andre. Disse ture giver anledninger til snakke om stort og småt, men også om de større bekymringer for fremtiden og hvad der sker i den store verden. For nogle af vores brugere fra daghjem, er det rigtig svært at komme hjem og være på ubestemt tid. Vores nuværende omstændigheder udfordrer især de ægtepar, hvor der er en syg ægtefælle. Denne gåtur varede ca 1,5 time og gav lidt luft til alle - på flere måder", fortæller en medarbejder.

/exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Annonce