Annonce
Ringkøbing-Skjern

Brejninggaard-forstander: Min svage side er, at jeg ikke kan lade være med at få nye ideer

Kristian Grell elsker at vise gæster ude fra de smukke omgivelser omkring Brejninggaard Efterskole. Jørgen Kirk/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix
Kristian Grell, forstander på Brejninggaard Efterskole er i godt humør lige nu; efter at skolen har været lukket af corona-krisen, er hverdagene nu vendt tilbage. - Vi har så meget, vi skal nå sammen, siger han.
Annonce

En god søndag for mig er en dag, hvor jeg står op og laver morgenmad til familien, mens jeg drikker en kop god kaffe og hører radio. Bagefter kører jeg en dejlig tur til havet eller fjorden, og slutter eftermiddagen med bål og snobrød. Og skulle der lige kigge et par venner eller elever forbi, vil det blot gøre dagen endnu bedre.

Hvis jeg får en udenbys gæst på besøg, så vil jeg helt klart vise vedkommende Brejninggaard og naturen omkring, hvis gæsten ikke havde været her før. Og bagefter skulle vi helt sikkert køre fjorden rundt! Fantastisk tur jeg aldrig bliver træt af!

Mit seneste besøg i en kirke var… ja, nu har det jo ikke været nemt at komme i kirke de sidste par måneder, så mit seneste "besøg" var på Youtube fra Brejning Kirke. Det var næsten som at være der selv.

Hvis jeg bliver bedt om at vælge en sang på en karaokebar, så skal det være Mr. Jones med Counting Crowes - den vækker gode minder. Så gode at jeg stadig kan den udenad..

Hvis jeg ud af det blå vinder 50.000 kroner til en drømmerejse...? I denne tid er det svært at forestille sig at rejse. Jeg har altid nydt at rejse ud og opleve mine medmennesker i andre dele af verden - det håber jeg, at vi kan en dag igen. Hvis jeg skulle rejse i morgen ville jeg invitere nærmeste familie på Svinkløv Badehotel - så må jeg se om det rækker til en overnatning.. Når verden åbner igen drømmer jeg og familien om at besøge vores "anden familie" i Minnesota.

Hvis jeg kunne få en middagsaftale med en kunstner, så skulle det være Johnny Madsen i hans pølsevogn på Fanø.

Det irriterer mig helt vildt, når mennesker ikke sætter pris på livet og alle de fantastiske muligheder vores samfund giver os. Når velfærd opleves som en selvfølgelighed og bliver til forkælethed. Det har taget generationer at opbygge et samfund og demokrati som vi har I Danmark - det skal vi værne om!

Min stærke side, når jeg selv skal sige det, er at være en god vært og skabe den gode stemning.

Og min svage side er, at jeg ikke kan lade være med at få nye ideer. Så er det godt at familie og kollegaer lige kan hjælpe en med at holde lidt igen..

I næste uge ser jeg frem til endnu en fantastisk uge på Brejninggaard sammen med gode kollegaer og vidunderlige elever. Vi har så meget vi gerne vil nå sammen!

Kristian Grell

  • Kristian Grell
  • 45 år
  • Gift med Annebeth der arbejder i Ringkøbing
  • Har Astrid på tre år
  • Opvokset med efterskole-livet og selv arbejdet på efterskole siden 2001
  • Forstander på Brejninggaard Efterskole

Nyder at gå på jagt, være i naturen, på vandet, stå på ski med familie og venner og efterskolelivet

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce