Annonce
Ringkøbing-Skjern

Brandvæsnet om det nedbrændte stuehus, hvor en hund mistede livet: Der stod flammer ud af alle vinduer

Huset var overtændt, da brandvæsnet  nåede frem på Præstbrovej og står nu udbrændt tilbage. Foto: Peter L. Sørensen.
Den 44-årige beboer kom ud og fik via naboer alarmeret brandvæsnet. En hund indebrændte. Brandårsagen skal nu undersøges.

Præstbro: Lidt før klokken 5.00 indløb en brandalarm til Brand og Redning MidtVest om en brand i et ældre stuehus på Præstbrovej øst for Tarm

- Da vi kom derud, var huset fuldstændig overtændt. Ilden stod ud af alle vinduer, fortæller indsatsleder Henning Olesen.

Husets beboer, en 44-årig kvinde, var heldigvis kommet ud og havde via naboer fået alarmeret brandvæsnet.

En hund nåede ikke ud af huset, og den blev fundet i et værelse og var omkommet af røgforgiftning. En slange i huset er ikke fundet.

- Vi brugte en del tid på stedet med efterslukning i alle hulrum, så stedet er klar til at blive gennemgået af politiets teknikere, der skal opklare brandårsagen. Den kraftige vind gjorde ikke slukningsarbejdet nemmere, men det lykkedes os at redde en garage, siger Henning Olesen.


Den kraftige vind gjorde ikke slukningsarbejdet nemmere, men det lykkedes os at redde en garage.

Henning Olesen, indsatsleder ved Brand & Redning MidtVest


Husets beboer blev indlagt til observation for røgforgiftning. Vagthavende hos Midt- og Vestjyllands Politi kan ikke oplyse yderligere om kvindens tilstand. Politiets teknikere vil se på brandstedet i den kommende uge.

Huset er afspærret, så det ligger uforstyrret, indtil politiets teknikere kommer forbi for at opklare brandårsagen. Foto: Peter L. Sørensen

Huset er totalt nedbrændt, og der hænger en røglugt i luften.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce