Annonce
Ringkøbing

Branden i Fresiahaven: Kommunen venter på, at bygningen frigives

Søndag eftermiddag udbrød der brand i Fresiahaven i Tim. Arkivfoto: Kaj Poulsgaard

TIM: Efter at Fresiahaven i Tim søndag blev raseret af en brand, venter kommunen nu på, at forsikringsselskabet og politiet frigiver bygningen, så der kan komme et endeligt overblik over skaderne.

Fagchef Flemming Nielsen, Dagtilbud og Undervisning, oplyser, at cirka halvdelen af bygningen er brandskadet, mens den øvrige del af bygningen er sodskadet, men dog grundlæggende intakt.

- Nu har vi så meget overblik, at vi kan sige, at vi bliver i skolens SFO ugen ud, og så vil vi prøve at finde en mere permanent løsning, og vi er i fuld gang med at kigge på alternativer, forklarer Flemming Nielsen og tilføjer, at man har et par modeller i spil, men at det afhænger af skadens omfang.

Branden kommer på et noget specielt tidspunkt for Fresiahaven. For nogle måneder siden vedtog politikerne, at der skal bygges en ny institution i Tim, og det projekt kører i sit eget spor.

Men hvorvidt forsikringssummen får betydning for det nye projekt, er også for tidligt at sige. Det kommer også an på inventaret, for noget af det er intakt, men skal blot renses. Det vil de kommende dage give mere indblik i.

- Jeg vil sige, at når nu det skulle være, så er det godt, at det var en bygning, som vi står til at forlade alligevel. Så var det godt, at når det nu skulle ske, så var det på en søndag, hvor børnene ikke var i huset. Men børnene er jo kede af det, for det er jo deres institution, som er brændt, siger Flemming Nielsen.

Branden blev opdaget søndag eftermiddag, og ved 18-tiden søndag blev den slukket. Årsagen til branden skal politiet finde i løbet af de kommende dage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Højgravid kørte galt

Annonce