Annonce
112

Brand hos Nordsø Fisk: Flammerne brændte hul i taget

Nordsø Fisk blev mandag morgen ramt af en brand, der dog blev begrænset til et område, hvor de er kontor- og personalefaciliteter. Foto Nordsø Fisk.
Brandfolkene fik styr på brand på en god halv times tid; årsagen endnu ukendt.
Annonce

HVIDE SANDE: Da ejeren af Nordsø Fisk, Metheasvej 11, Niels Muff Kristensen, mandag morgen klokken 6.30 mødte på arbejde, opdagede han, at det røg op fra taget på førstesalen, der hvor hvor forretningen har køkken og kantine.

Han fik straks alarmeret brandvæsenet, der rykkede ud fra stationen i Hvide Sande, fortæller indsatsleder Michael Nielsen, Brand & Redning MidtVest.

Ilden havde godt fat, da brandfolkene kom, og det flade, tagpapbeklædte tag gav dem visse udfordringer, da de skulle have skåret det op for at kunne komme til at slukke ilden.

- Men efter en halv time til tre kvarter, havde vi fået styr på tingene, siger Michael Nielsen.

Han siger, at der skete en del brand-, røg- og sodskader på lokalet, og ilden havde brændt sig vej op gennem taget, så der var et hul op til den blå himmel.

- Hvad der har forårsaget branden, kan vi ikke sige. Det må de tekniske undersøgelser vise, fastslår Michael Nielsen.

Niels Muff Kristensen er fuld af ros over for brandfolkenes indsats.

- Jeg tror ikke, der gik to minutter, fra jeg alarmerede dem, og til de var her, og takket været deres professionalisme blev skaderne begrænset, siger han.

Så meget, at forretningen kunne åbne helt som normalt i dag til morgen.

- Der var selvfølgelig nogle ting fødevaremæssigt, vi skulle tage højde for, men branden skete så langt fra produktion og butik, at kunderne ikke vil mærke noget til det. Personalet var selvfølgelig noget rystet, men vi tog et par ekstra kopper kaffe, og så gik vi i gang med dagens arbejde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce