Annonce
Sport

Brøndby melder midtbanekriger skadet resten af året

Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Josip Radosevic skal opereres i skulderen og er ukampdygtig indtil den anden side af vinterpausen.

Superligaklubben Brøndby må klare sig uden midtbanespilleren Josip Radosevic resten af 2019.

Kroaten måtte forlade banen med en skade i den ene skulder, da Brøndby besejrede Randers FC i søndags, og nærmere undersøgelser har givet dårlige nyheder.

- Nu er skulderen blevet skannet, og det viser sig, at en operation er nødvendig. Det betyder, at vi først forventer at se Radosevic tilbage på banen efter vinterpausen, skriver klubben på sin hjemmeside.

Radosevic kom til Brøndby fra Hajduk Split i sommeren 2018 og har siden spillet 42 kampe i den bedste danske række.

I denne sæson har han været med i 13 ud af Brøndbys 14 superligakampe og er noteret for en enkelt scoring.

Uden den 25-årige midtbanespiller skal Brøndby onsdag aften forsøge at spille sig videre til kvartfinalen i pokalturneringen.

Brøndby tager på hjemmebane imod Sønderjyske i en kamp, hvor Lasse Vigen kan få comeback.

Vigen har kæmpet med lyskeproblemer og er af samme årsag kun noteret for én superligakamp siden starten af august.

/ritzau/

Annonce
Læs nyheden på klubbens hjemmeside
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Jeg kommer snart på besøg: Vi er nødt til at hjælpe hinanden

Læserbrev: Jeg er beæret over, at de lokale håndværksvirksomheder har sagt ja til, at jeg skal stå i spidsen for Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland. Der venter mange opgaver forude. Vi skal fortsætte med at prioritere erhvervsvenligheden i vores lokale kommuner, og vi skal fortsætte det lange seje træk med allerede i folkeskolen at vise eleverne de mange muligheder, en erhvervsuddannelse giver. Ringkøbing, Struer, Skive og Holstebro gør en stor indsats i det partnerskab, kommunerne har med Dansk Byggeri. Jeg håber, at også Lemvig, Viborg, Herning og Ikast-Brande vil støtte op om den dagsorden og indgå en partnerskabsaftale med os. Hvis vores lokale virksomheder også i fremtiden skal kunne finde deres medarbejdere i nærområdet, er vi nødt til at hjælpe hinanden. Både nu og i fremtiden vil den grønne dagsorden også komme til at påvirke alt fra vores hjem til vores arbejdspladser, og her spiller vores lokale bygge- og anlægsvirksomheder en stor rolle. Der skal bygges mere bæredygtigt, der skal energirenoveres, så vi bruger så lidt energi som muligt, og både maskiner og byggematerialer skal have mindst mulig CO2-udledning. Jeg håber, at kommunerne vil tage de første skridt og være med til at sætte skub i den grønne udvikling i Midt- og Vestjylland. Og politikerne på Christiansborg skal sørge for de rigtige rammer, der gør det muligt og attraktivt for både kommuner og private at følge den grønne sti. Jeg glæder mig til at komme rundt i Midt- og Vestjylland og møde både borgmestre, kommunaldirektører, embedsmænd lærere, elever og virksomheder. Jeg ser frem til, at vi både lytter til hinanden og hjælper hinanden med at sikre, at vores lokalområde også i fremtiden vil være attraktivt for både virksomheder og borgere.

Annonce