Annonce
Erhverv

Brødrene Bek-Nielsen har købt en stor del af Skive

Selvom Martin Bek-Nielsen bor i Malaysia, besøger han ofte Holstebro, og i 2018 solgte købte han Raadhuskælderen i Holstebro. Nu har han sammen med sin bror Carl købt flere ejendomme i Skive. Arkivfoto: Mette Grith Sørensen
Annonce

Skive: De stammer fra Holstebro, bor i Malaysia, og nu har brødrene Carl og Martin Bek-Nielsen også købt sig ind i Skive.

Mere nøjagtigt handler det om ejendomsselskabet Hans A/S, der ifølge dets hjemmeside omfatter 13 ejendomme med knapt 254 bolig- og erhvervslejemål.

Det er stifteren Hans Jakobsen, der efter 25 år har sat virksomheden til salg - og nu fået den solgt. Det skriver Skive Folkeblad.

Brødrene har købt Hans A/S sammen med firmaets daglige leder Thomas Lind-Holm.

Ejendomsselskabet blev i 2017 sat til salg for 272,5 millioner kroner, men salgstankerne blev et halvt år senere sat i bero, fordi ingen køber meldte sig. Det er der til gengæld nu med brødrene Bek-Nielsen, der fortsat besøger og investerer i deres hjemby Holstebro, eksempelvis som sponsor i Holstebro Boldklub eller og Martin Bek-Nielsen som ejer af spisestedet Raadhuskælderen.

I Malaysia driver de United Plantations, som producerer palmeolie.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Tarm

Ungersvende ville slå på hinanden

Ringkøbing-Skjern

Mandagens coronatal: 497 nye smittede - tre af dem bor i Ringkøbing-Skjern

Annonce