112

Brødre tiltalt for vold: Overfaldt 57-årig mand i skov

Det var blandt andet denne stjålne ATV, som de tiltalte brødre ville hente i skoven i oktober 2018. Arkivfoto
To mænd fra Ølgod mistede fatningen, da de på en skovtur ville kontakte politiet om stjålne ATV'ere.

TARM: En skovtur syd for Tarm blev i oktober sidste år til en ganske ubehagelig oplevelse for en 57-årig og en 26-årig mand.

De to mænd bemærkede nemlig to andre mænd, som kørte i en bil med trailer, fordi de skulle hente to ATV’ere i skoven nær Varisbølvej og Brosbølvej.

Den ældre mand undrede sig og ville ringe til politiet, men det fik de to andre mænd til at tage hans telefon og overfalde ham, mens den 26-årige blev truet til at holde sig i ro.

Da han alligevel forsøgte at kontakte politiet, blev hans telefon også taget.

- Så var det lige som om, at de to unge fik kontakt til deres hjerner, så de slap den 57-årige og kørte derfra, fortalte politikommissær Bjarne Højgaard fra lokalpolitiet i Ringkøbing om sagen i oktober.

Nemme at finde

De to gerningsmænd tabte ting i skovbunden, som gjorde det let for politiet at finde frem til dem, så en uges tid senere erkendte de optrinnet i skoven.

De to mænd, der er brødre og kommer fra Ølgod, nægtede sig dog skyldige i at have stjålet de to ATV’ere, som de ville hente.

Nu skal sagen for retten, hvor brødrene på 34 og 41 år er tiltalt for i alt 11 forhold.

Sammen er de tiltalt for indbrud ved at have stjålet en ATV fra Vejlevej i Tarm i begyndelsen af juni 2018 og at have stjålet endnu en ATV fra Mærskvej ved Nr. Nebel i oktober 2018, ligesom de er tiltalt for at have begået vold mod de to mænd, som de mødte i skoven.

Travl lillebror

Den yngste bror er desuden tiltalt for et forsøg på indbrud på Anerbjergevej i Sdr. Bork i juli 2018 samt at have stjålet en bil fra Anerbjergevej. Da han kørte i den stjålne bil, var han påvirket af stoffer og i øvrigt frakendt retten til at kørebil, hvilket er overtrædelser af færdselsloven.

Manden er desuden tiltalt for at have stjålet en trailer fra Åboulevarden i Tarm i oktober 2018 og igen for at køre bil 21. oktober, hvor overfaldet i skoven fandt sted. Sidst men ikke mindst er han tiltalt for at have truet den 26-årige mand i skoven med vold.

Broren på 41 år er udover de to fælles tiltaler også tiltalt for hærværk, da han skulle have smidt de to telefoner, som den 26-årige og den 57-årige havde med sig, ud på en mark, så de blev skadet.

Retssagen mod de to brødre fra Ølgod begynder ved retten i Herning onsdag.

0/0
Tarm

Mejeribestyrer får sønner hjem på jazzscenen

Tarm

Skoleklasse vandt bronze i høvdingebold

Tarm

Statsminister synger duet med V-kandidat

Tarm

Kom til krigerdage på Bork Vikingehavn: Oplev kampen om Bork-Spyddet

Tarm

17-årig gamer fra Tarm skal til VM i Fortnite: Kan blive mangemillionær

Tarm For abonnenter

Fra grus til græs: Tarm Kirkegård har gennemgået en forvandling

Tarm

Vandring i naturskøn plantage og besøg hos Heimdal Entofarm

Navne

Lokale konfirmander 17-19. maj 2019