Annonce
Sport

Brændte chance efter chance: BK Klitten slog alligevel bundhold med hele 6-0

Habib Hussein fik i sidste øjeblik reddet det ene point til Spjald IF i hjemmekampen mod Mejrup, da Habib Hussein blev ramt af bolden i en tackling, hvor efter bolden sejlede i mål til 2-2. Arkivfoto: Søren Palmelund
BK Klitten hænger på i toppen efter stor sejr hjemme over Holstebro, mens Spjald IF omvendt tabte et skridt i toppen ved kun at få 2-2 hjemme mod Mejrup. Faster/Hanning tabte som ventet i Lemvig.

Ringkøbing/Skjern: To helt ventede resultater og en overraskelse. Det var, hvad lørdagens tre kampe i serie 2 pulje 18 bød på.. De ventede resultater var BK Klittens sejr over bundholdet Holstebro og Faster/Hannings nederlag ude mod topholdet Lemvig GF. Overraskelsen leverede Spjald - i negativ forstand - ved kun at få uafgjort hjemme mod Mejrup.

Spjald-Mejrup 2-2

At der skulle blive fire scoringer i den kamp, var der absolut ikke noget, der tydede på efter første halvleg.

For ingen af de to hold var specielt farlige - ja de skabte faktisk næsten ingen chancer. Spjald havde et par muligheder, hvor der blev afsluttet uden kvalitet. Mejrup havde et direkte frispark, som målmand Kasper Nahnsen tog sig af.

Så da Spjald kom foran 1-0 seks minutter efter pausen, havde man en klar fornemmelse af, at Spjald ville køre den sejr hjem.

Målet kom efter glimrende opspil og indlæg fra indskiftede Habib Hussein, hvor efter en Mejrup-spiller nærmest lagde bolden til rette for en helt fri Daniel Rosu, der let kunne score.

Mejrup satsede kampen igennem på lange bolde og så deres mange dødbolde. De fik aldrig afsluttet på dem, så Spjald så ud til at være i nogenlunde kontrol. Også selv om de trak sig for langt tilbage på banen efter scoringen, hvilket gav Mejrup spilovertag.

Et kvarter før tid gik det imidlertid galt for Spjald. Endnu et hjørnespark - denne gang helt over i bageste område - og der stod den tidligere Spjald-spiller Vagn Bentsen helt fri, så fra et par meters afstand ´kunne han heade bolden i mål.

En træls scoring for Spjald.

- Ja mon ikke. Det er jo langt fra første gang vi totalt sover på en dødbold, fortalte træner Brian Thomsen efter kampen.

Efter 81 minutter fik Spjalds Christian Mortensen en friløber efter godt opspil. Men af en eller anden grund valgte Christian Mortensen en hård og høj aflevering ud mod venstre side, så den chance blev forspildt på det skammeligste.

Kort efter kom Mejrup i stedet i front. For en gang skyld blev der tøvet i Spjalds midterforsvar, og i en tackling med målmand Nahnsen fik Mejrup sendt bolden i mål.

Spjald forsøgte at sætte et pres ind. Det gav en udligning  - en lidt tilfældig en af slagsen.

Opspillet var godt nok, og indlægget var også ok. Men der skulle held til, og det havde Spjald, da en Mejrup-spiller nærmest tacklede bolden ind på Habib Hussein, hvor fra bolden sejlede i mål til 2-2.

- Det resultat er jeg ikke tilfreds med. Men efter 1-0 gik vi totalt i stå. Vi holdt op med at spille, vi bevarede ikke roen, og kampen blev meget skidt at se på. Det var et tabt skridt i toppen, sagde Brian Thomsen.

Annonce

Lemvig-Faster/Hanning 3-0

På forhånd var Faster/Hanning ikke levnet mange chancer ude mod topholdet Lemvig, og der var da heller ikke spillet mere end omkring en halv time, før hjemmeholdet førte 3-0.

- I modvind kunne vi slet ikke holde Lemvig væk. De var gode i den periode, fortalte Faster/Hannings træner Erik Kjærsgaard.

Billedet vendte efter pausen.

- Vi havde helt styr på anden halvleg. Vi fik lagt et højt pres, som Lemvig havde svært ved at spille sig ud af. Vi fik også et par chancer, men Thomas Nørsøllers ellers gode sparketeknik svigtede, og Morten Søndergaard brændte også. Indsatsen var god igen, men vi kan bare ikke score, fortalte Erik Kjærsgaard, der fremhævede Christian Rix på midtbanen og Allan Munch Andersen på højre back for gode præstationer.

Annonce

Klitten-Holstebro 6-0

Efter 1-0 ved pausen satte BK Klitten tingene alvorligt på plads med fem scoringer i anden halvleg.

- Men det var nu ikke for, vi ikke havde chancer nok i første halvleg. Vi skulle have vundet den kamp kæmpe stort - kæmpe stort. Vi brændte og brændte, og havde Holstebro ikke haft en super god målmand, var det blevet klart tocifret, fortalte Klittens træner Carsten Olesen.

Der gik en god halv time, inden Klitten kom i front. På oplæg fra Malte Backs måtte Emil Jensen i første omgang se sit skud fra kanten af feltet blive reddet af målmanden, hvor efter Emil Jensen selv scorede på riposten.

Kort efter pausen kom der ro på med scoringen til 2-0 sat ind af Malte Backs efter oplæg fra Jeppe Bækbo.

Mads Kirkeby øgede til 3-0 på en løs chance midt for mål, og Mads Kirkeby scorede også det næste mål næsten fra samme position efter oplæg fra Mathias Hansen.

Jesper Gudmann blev spillet totalt fri af Silas Spørring, og kort før tid lykkedes det endelig endelig for Mathias Hansen at score sit første mål i sæsonen, da han i gennemspillet angreb blev spillet fri af Jens Erik Muff.

- En meget let sejr til os. Det bliver klart sværere, når vi på torsdag skal til Mejrup, sagde Carsten Olesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

S-byrådsmedlemmer bag opsigtsvækkende forslag: Pil testmøllerne i Lem Kær ned efter seks år

Skjern Håndbold

Skjern-cheftræner efter kæmpe pokal-skuffelse: Det har været en sæson med røven i vandskorpen

Annonce