Annonce
Ringkøbing-Skjern

Brændt straffespark kostede point - Ringkøbing IF mangler kvalitet og ligner et bundhold

Dennis Juelsgårds fine sparketeknik svigtede totalt, da han sendte et straffespark en meter over mål i kampen mod Tarup/Paarup. Det betød, RIF måtte tage hjem fra Fyn med et nederlag på 1-0. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Ringkøbing IF mangler kvalitet. Det blev understreget, da RIF efter et brændt straffespark tabte 1-0 ude mod Tarup/Paarup
Annonce

Paarup: Fem kampe og fem point. Målscore på 5-6.

Det er status for Ringkøbing IF efter lørdagens nederlag på 1-0 ude mod Tarup/Paarup.

- Lige nu er det vores niveau. Længere er den egentlig ikke. Indstillingen er ok, vi træner fint, humøret er godt - men kvaliteten mangler, lød det ærligt fra træner Claus Christiansen efter kampen.

Han havde helt ret. RIF er bare ikke gode nok lige nu. Og det er især på banens forreste tredjedel, det halter.

RIF skaber alt for lidt. Og hvad værre er - det er svært at se, hvor det skal komme fra i de næste kampe.

Når RIF kommer bagud, så har de svært ved at skabe kampen. Og bagud kom RIF allerede efter fire minutters spil. En midtbanespiller rykkede frem med bolden. Efter bandespil blev der lavet tunnel på en midterforsvarer, og helt fri blev bolden sendt fladt i mål.

Annonce

Fik lov at spadsere igennem

- Vi havde snakket om, at vi skulle være klar fra start. Og så sker det her. Havde jeg spillet, havde jeg bare knaldet ham ned højere oppe på banen for at vise, at vi var der. At vi var klar. Nu stod vi i stedet passive, så han fik lov at spadsere igennem, sagde Claus Christiansen.

Det kunne være gået værre kort efter. Flot angreb over kanten og indlæg fra baglinjen til frit skud, hvor bolden heldigvis hamrede mod målstolpen.


Ja glem top fire. Vi skal arbejde ud fra, at vi er et bundhold. Vi mangler kvalitet.

Claus Christiansen, træner for Ringkøbing IF


Meget mere så man egentlig ikke til Tarup/Paarup angrebsmæssigt. Jo der var spredte opløb, der var indlæg, der var hjørnespark. Men der var kun et enkelt nærgående skud mere i første halvleg, men de ikke havde en eneste farlig afslutning efter pausen.

- Så det gør bare, at jeg er endnu mere skuffet. Vi skal have point mod sådan et hold som Tarup/Paarup. De var til at tale med, men det er vi så sandelig også, fortalte Claus Christiansen.

Efter godt et kvarter fik RIF mere styr på kampen. Ikke sådan de dominerede voldsomt. Men de kom frem til et par gode skud fra distancen, hvor både Andreas Lauridsen og Dennis Juelsgaard måtte se målmanden redde til hjørnespark. Der var også en hovedstødsmulighed til Lennard Lauridsen, men han ramte bolden skidt. Ud over det havde RIF også nogle hjørnespark og nogle indlæg. Og så smed Mikkel Kjeldstrup en mulighed væk. Han kunne have skudt, men valgte at spille frem mod Kasper Nissen. Bolden løb dog over baglinjen. Det var sølle.

Efter pausen stod Tarup/Paarup langt tilbage. Hvis de satsede på kontraløb, var det svært at se. Tiden skulle bare gå.

Så RIF pressede på. Men stadig uden at skabe det helt vilde.

Annonce

Straffespark sendt en meter over mål

Men egentlig nok til uafgjort.

For efter et hjørnespark fik Anders Vestergaard Larsen headet bolden retur ind foran mål, hvor Lennard Lauridsen forlængede med hovedet, men desværre var det lige på målmanden, der fik reddet til hjørnespark.

Den gyldne mulighed kom omkring et kvarter før tid. I gennembrud blev Klaus Moesgaard skubbet i ryggen, og dommeren fløjtede for straffespark.

- Den var helt i orden, sagde Klaus Moesgaard, mens andre nu nok mente, den var lidt tynd.

Tynd var afslutningen kort efter også. Meget tynd. Dennis Juelsgaard sendte straffesparket godt en meter over mål.

Når man ikke kan score på den slags chancer, så bliver det svært. Og det bliver svært for RIF, der godt kan glemme at blande sig i top fire, som det ser ud lige nu.

- Ja glem top fire. Vi skal arbejde ud fra, at vi er et bundhold. Vi mangler kvalitet. Nu må vi vise attitude som et bundhold, og det vil sige endnu mere fight og fysik, mens vi samtidig arbejder på at blive et bedre spillende hold, sluttede Claus Christiansen.

Danmarksserien kreds 3

Tarup/Paarup IF-Ringkøbing IF 1-0 (1–0)

Mål: 4. Minut: 1-0. Advarsel til RIFs Jesper Dalsgaard efter 7 minutter.

Ringkøbing Ifs startopstilling: Simon Brogaard, Lauge Olesen, Anders Vestergaard Larsen, Jesper Dalsgaard (79. minut: Johan Søndergaard Larsen), Lennard Lauridsen, Mikkel Kjeldstrup, Dennis Juelsgaard, Andreas Lauridsen, Mikkel Holk (58. minut: Tobias Plauborg Jensen), Christian Pinholt (46. minut: Klaus Moesgaard) og Kasper Nissen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing

108 millioner kroner skal sende Robotti ud i verden: Virksomhed med vestjyske rødder og fabrik i Lem tiltrækker kæmpe investering

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Tre anbefalinger: Sådan får man udenlandske arbejdere til at slå sig ned i Vestjylland

Skjern Håndbold

Mathias Gidsel kan få debut på A-landsholdet: Tre spillere med Skjern-relation skal spille Danmark til EM

Annonce