Navne

Boy Boysen: Det er en drøm at skabe et lokalt kunstner-fællesskab

Indehaveren af virksomheden Vestjysk Marketing, Boy Boysen, får dækket sin interesse for at se håndbold, når han i næste uge skal opleve flere VM-kampe i Tyskland og Danmark. Arkivfoto: Jørgen Kirk

EN GOD SØNDAG FOR MIG ER EN DAG, der er stille og rolig, og hvor jeg har god tid. Det gør ikke noget, hvis jeg kommer sent op sådan en søndag - klokken kan godt blive ti. Jeg elsker at sove længe i weekenden.

Når jeg står op, ligger Dagbladet klar. Den lokale avis har førsteprioritet, men Jyllands-Posten bliver også nærstuderet.

Jeg vil også gerne ud at gå en lang tur, og som regel er der også et eller andet sport, jeg skal se på sådan en søndag - meget gerne en håndboldkamp i Skjern Bank Arena.

Det er fedt, hvis sådan en dag kan rundes af med spisning sammen med hele familien.

Jeg er så gammel, at jeg godt kan li' at se flow-tv - eller slow-tv - så måske der kommer en god, dansk serie om aftenen. Jeg savner Matador.

HVIS JEG FÅR EN UDENBYS GÆST PÅ BESØG, SÅ VIL JEG HELT KLART VISE VEDKOMMENDE ... Vi har fantastisk mange ting at vise. Jeg vil se, om jeg kan få vedkommende overtalt til at flytte til Ringkøbing K, der er lidt af en overset perle. Når den bydel står helt klar, vil den fremstå som noget unikt i Danmark - tæt ved vandet og bynært.

På vejen tilbage kan vi passende vandre gennem de gamle gader i Ringkøbing.

MIT SENESTE BESØG I EN KIRKE VAR i december til min onkels begravelse på Fyn.

Jeg er medlem af folkekirken, men jeg vil ikke kalde mig særlig aktiv. Jeg burde nok gøre noget mere ud af det, for det er en god oplevelse at komme ind i en kirke. Men det er ikke noget, der bliver prioriteret fra min side.

Jeg kunne ikke drømme om at melde mig ud. Det er en af vores værdier i Danmark, at vi har en folkekirke, så det bakker jeg selvfølgelig op om.

HVIS JEG BLIVER BEDT OM AT VÆLGE EN SANG PÅ EN KARAOKEBAR, SÅ SKAL DET HELT SIKKERT VÆRE noget med Gnags. Jeg kommer fra Skjern, og det er mit band.

Det er nok ikke Gnags, der er flest sange med på en karaokebar, men jeg vil lede efter det. Det kan være gamle sange som "Burhøns", "Når jeg bliver gammel", "Kærester" eller "Slingrer ned ad Vestergade."

Jeg hører altid musik - også på kontoret. Det skal være ukompliceret, så det er pop, jeg lytter til. Det kan for eksempel være Rod Stewart, Lis Sørensen, Poul Krebs eller Smokie. Hvis det skal være lidt voldsommere, kan det være Springsteen.

HVIS JEG UD AF DET BLÅ VINDER 50.000 KRONER TIL EN DRØMMEREJSE, SÅ VIL JEG starte med at snakke med min kone, Karin. Hun er rejsechefen hjemme hos os.

Og så vil jeg nok også snakke med nogle af vores kunder, da vi løser opgaver for omkring 25 rejsebureauer.

Jeg er ikke den store eventyrer, men det kunne være noget i stil med sidste år, hvor vi var på Borneo og Papua. Men det kunne lige så godt være charter.

Vi har aftalt, at vi skal til New York og Washington på et tidspunkt i løbet af i år.

HVIS JEG KUNNE FÅ EN MIDDAGSAFTALE MED EN KUNSTNER, SÅ SKULLE DET VÆRE med en lokal kunstner - som jeg gerne vil snakke med om en idé, vi har ude på Brogården, som vi i 2017 købte gennem ejendomsselskabet Ringkøbing Invest.

Det er en drøm at skabe et lokalt kunstner-fællesskab med mulighed for at leje sig ind.

I NÆSTE UGE SER JEG FREM TIL at opleve VM i håndbold. På onsdag skal jeg til Herning for at se en mellemrundekamp, og så er jeg så heldig, at min søn har inviteret mig til Hamborg for at se semifinalerne på fredag - og derefter til Herning for at se finalen om søndagen.

Jeg er så gammel, at jeg godt kan li' at se flow-tv - eller slow-tv - så måske der kommer en god, dansk serie om aftenen. Jeg savner Matador

Boy Boysen, direktør og indehaver, Vestjysk Marketing

Boy Boysen

ALDER: 58 årPRIVAT: Gift med Karin, der er bogholder i Vestjysk Marketing - parret har tre børn på 21, 23 og 26 år

PROFESSION: Direktør og indehaver, Vestjysk Marketing

BOPÆL: Ringkøbing

0/0

Tophistorier

Annonce
Mindeord For abonnenter

Kaj Munks organist er død: Stadil har mistet Fru Stinus

Annonce
Annonce
Navne

Erfaren kok bestyrer i museumscafé

Navne

Ny regionskonsulent i Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland

Tophistorier

Navne

Præst på hospice: Påskeugen kan noget særligt

Navne

Guldkonfirmation i Lønborg Kirke

Jubilæum

Jubilar har lavet omkring 2000 regnskaber

Jubilæum

Pludselig er der gået 40 år

Navne

Skjern-præst blev Årets Teolog 2019