Annonce
Tarm

Bork Venstre støtter Enevoldsen som folketingskandidat

Nu forhenværende minkavler og tidligere byrådsmedlem Preben Enevoldsen er en af de fire, som stiller op som Ringkøbingkredsens næste folketingskandidat. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Michael Dansbo og resten af bestyrelsen i Bork appellerer til, at vælgerforeningerne i Ringkøbing-Skjern respekterer det valg, medlemmerne tager på opstillingsmødet den 23. november.
Annonce

Bork: Mens Ringkøbing Venstre som den første vælgerforening erklærede sin støtte til Mads Fuglede som ny folketingskandidat, så går Venstre i Bork efter den lokale kandidat Preben Enevoldsen fra Borris.

Det fortæller lokalformand Michael Dansbo.

- Preben er en vestjyde, der har arbejdet hele sit liv. I vores bestyrelse er vi enige om, at Christiansborg har brug for flere almindelige mennesker. De får ofte de bedste idéer, og vi er overbeviste om, at Preben kan opnå valg, siger han.

- Hans menneskesyn er som vores. Blandt andet mener Preben, at vi skal tage FN-kvoteflygtninge. Det er vi enige i, lyder det fra lokalformanden.


Preben er en vestjyde, der har arbejdet hele sit liv. I vores bestyrelse er vi enige om, at Christiansborg har brug for flere almindelige mennesker.

Michael Dansbo, formand for Venstre i Bork


Michael Dansbo og resten af bestyrelsen i Bork appellerer samtidig til, at vælgerforeningerne i Ringkøbing-Skjern respekterer det valg, medlemmerne tager på opstillingsmødet den 23. november.

- Det er afgørende, hvis vi igen skal have en repræsentant i Folketinget, at vi alle bakker op om den valgte kandidat - og ikke går ud og arbejder for andre kandidater uden for kredsen, som det vist skete sidste gang, lyder opfordringen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Videbæk

Havde udset sig den perfekte søbred: Spjald-brudepar måtte i hast flytte vielse væk fra minkgravplads

Ringkøbing-Skjern

Torsdagens coronatal: En ny smittet i Ringkøbing-Skjern Kommune - smitten aftager yderligere

Annonce