Tarm

Bork sætter endnu et stort navn på festivalplakaten

I sommeren 2009 udsendte Rasmus Seebach sin første single, "Engel", og stort set lige siden har han haft plads på stjernehimlen. Arkivfoto: Michael Svenningsen

Rasmus Seebach spiller kun ganske få sommerkoncerter i 2019 - en af dem bliver på Bork Festival.

Bork: Hvis din teenager står og mangler et hit til ønskelisten, kommer her et bud: Rasmus Seebach oplevet live i sommeren 2019.

Det er lykkedes for folkene bag Bork Festival at indgå en kontrakt med den 38-årige kunstner, der indtager hovedscenen onsdag 31. juli:

- Det er et stort ønske fra publikum, så det er virkelig dejligt, siger Arne Enggaard Poulsen, der er presseansvarlig på den fire dage lange festival.

Og det er lidt af et scoop, da Rasmus Seebach har annonceret, at han kun spiller ganske få sommerkoncerter til næste år. Det ligger således fast, at Bork Festival bliver alene om at præsentere hitmageren i Vestjylland.

Indtil videre har Rasmus Seebach ellers kun slået til lyd for fire familiekoncerter i maj og juni i Aalborg, Odense, København og Aarhus.

Det er et stort ønske fra publikum, så det er virkelig dejligt

Arne Enggaard Poulsen, presseansvarlig, Bork Festival

Nephew kommer også

I 2019 fejrer Bork Festival 40 års jubilæum, og det bliver sikkert en folkefest - med Seebach højt på plakaten på åbningsdagen, og dagen efter - torsdag 1. august - er det meldt ud, at rockbandet Nephew fyrer den af.

Så afhængig af smag og behag kan man inden for rundt regnet 24 timer skråle med på sange som "Engel", "Superliga", "Lidt i fem", "Movieklip", "Øde ø", "Va Fangool" og "Olivia":

- For mig er det den ultimative forløsning at komme ud og spille live. Det at komme ud og se sangene leve, opleve publikums reaktion og høre dem synge med, er enormt overvældende, siger Rasmus Seebach og tilføjer:

- Men det er heller ikke noget, jeg tager for givet. Hver eneste gang, jeg går på scenen, insisterer jeg på at gøre mit absolut bedste for at levere den ultimative koncertoplevelse til alle dem, der har valgt at bruge tid sammen med mig.

Den traditionsrige festival i den sydlige ende af Ringkøbing Fjord præsenterer typisk omkring 40 koncerter, og det ventes, at flere navne popper op inden jul.

På dette års festival var de absolut største navne i Bork Status Quo, Nik & Jay, Carpark North og Sivas - med Christopher, Scarlet Pleasure og Medina i slipstrømmen.

0/0
Forsiden netop nu
Hvide Sande

Vært på nyt boligprogram på TV 2: Jeg er tosset med Hvide Sande

Ringkøbing-Skjern

Nu kommer der flere byggegrunde i Ringkøbing-Skjern Kommune

Erhverv

DN-formand og landbrugsformand drøftede klimaforandringer

Danmark For abonnenter

En uendelig krig - med sprækker i ufreden

Læserbrev

Tre gode råd: Hold ferie når du har ferie

Læserbrev: Sommerferien nærmer sig. Uanset om du foretrækker aktiv ferie eller afslapning, uanset om du foretrækker Søborg eller Sardinien, så er det tid til at holde fri fra dit arbejde. Der er stadig opgaver, du skal have færdiggjort, den sidste ferieplanlægning skal på plads, og måske er tiden efter din ferie allerede godt belagt med møder og opgaver. Her får du 3 råd, der kan hjælpe dig til at holde ferie, når du har ferie: Forbered dit fravær - At gå på ferie med løse ender, ubesvarede mails eller opgaver, der måske ikke kan lande nogle steder, er ikke et godt udgangspunkt for en afslappende ferie. Sørg for at planlægge løsningen af opgaver, der skal afsluttes inden ferien, og få overdraget opgaver til kollegaer, der skal overtage ansvaret i din fravær. Lav gerne en liste over opgaver, du skal prioritere, når du vender tilbage, så de ikke rumsterer unødigt i din ferie. Begræns din tilgængelighed i ferien - Du er vant til at holde dig ajour med de arbejdsmæssige opgaver via email. Du er på sms og på de sociale medier, og hverdagen er præget af høj tilgængelighed og et stort informationsflow. Beslut, hvad der er væsentligt for dig i din ferie. Hold dig fra arbejdsmailen og tænk over, i hvor høj grad du egentlig har brug for det sædvanlige informationsflow din ferie. Vi mennesker er forskellige, og du skal finde ud af, hvad der virker for dig. For nogle fungerer det at tjekke arbejdsmailen i ferien, men vær opmærksom på, at du nemt vender tilbage i arbejdstænkning. Kom godt tilbage - Hvis det overhovedet er muligt, så sørg for at afsætte tid til at følge op, når du kommer tilbage. Det er forskelligt for os hver især, hvor store bunkerne er, når vi vender tilbage, men du kender sikkert fornemmelsen af at skulle i gear igen. Men ved du, at du har tid til lige at lande i jobbet og opgaverne på en god måde efter ferien, så giver det dig en bedre ferie og en bedre opstart. Hold helt ferie fra dit job, når du har ferie. ...Og ha’ så en rigtig god ferie

Hvide Sande

Nu skal Hvide Sande-vraget på Fanø fjernes - ellers koster det

Ringkøbing For abonnenter

Ringkøbing K's eneste beboer drømmer om naboer: Jeg vil så gerne dele alt det her med andre

Hvide Sande

Strid om fødevarefestival i Hvide Sande: Arrangør sætter advokat på sagen

Ringkøbing-Skjern

Sparerunde smitter af på eliteklubber: Ringkøbing Håndbold mister en fjerdedel af kommunal støtte