Annonce
Tarm

Bork Cup udvider til 178 hold over to weekender

Bork Cup er blevet et tilløbsstykke for mange hold, og arrangørerne forventer udsolgt igen i år. Arkivfoto: Christer Holte
Indefodboldstævnet i Bork går samme vej som andre stævner og byder på én dag, der er reserveret til pigehold. Det giver plads til endnu flere hold.
Annonce

BORK: Pigefodbold er i fremgang, og når dørene til årets Bork Cup slås op om en måneds tid, bliver den ene af de i alt fire dage reserveret til pigehold fra U9 til U18.

Det er en af årets nyskabelser ved Bork Cup, der tidligere var kendt som Sportigan Skjern Cup, og det gør også, at der bliver plads til endnu flere hold i år.

De seneste par år har der været 160 hold, men nu udvides det til 178 hold. Det er et tiltag, som også ses fra andre stævner, og som Bork Cup nu har besluttet sig for at prøve, når indefodbold-stævnet bliver spillet i Bork Hallen i weekenderne i uge 5 og 6.

Plads til ekstra hold er også, hvad Bork Cup har brug for. De seneste to år har arrangørerne måttet sige nej til hold, der har spurgt, om de kunne være med, så nu bliver der en større chance for at få en plads.

- Der er tegn på, at der bliver udsolgt. Det kan godt være, at der ikke bliver 178 hold, men vi rammer den maksimale haltid, fortæller Søren Grum, stævnearrangør for Bork FK, som står bag Bork Cup i samarbejde med DGI.

Allerede nu er der tilmeldte fra et stort opland. Fra Thyholm i nord, over Vejle i øst og til Grindsted i syd.

Det er femte gang, at der arrangeres Bork Cup, og arrangørerne lægger meget vægt på, at det sociale skal være i højsædet. Her kan et hold også være vindere, selvom de får en fjerdeplads og dermed ikke når op på sejrsskamlen.

Blandt andet gives der præmier for fair play, der skal vise, at man også kan vinde på andre måder end det rent sportslige. Dybest set handler det om at gøre fodbold interessant for så mange som muligt.

- I dag er der så mange tilbud til børn og unge, at fodboldspillere er en mangelvare i de små klubber. Hvis man weekend efter weekend skal møde op til at få bøllebank, så er der ingen, der gider. Bork Cup skal vise, at man sagtens kan være vinder uden at hedde Messi eller Ronaldo, og i min optik er spillerne lige så vigtige som Ronaldo ved deres blotte tilstedeværelse, forklarer Søren Grum.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Tarm

Garant mangler en varebil

Skjern

Landboformand er betænkelig ved naturnationalpark: Kan det lade sig gøre?

Annonce