Annonce
Tarm

Bork Cup udvider til 178 hold over to weekender

Bork Cup er blevet et tilløbsstykke for mange hold, og arrangørerne forventer udsolgt igen i år. Arkivfoto: Christer Holte
Indefodboldstævnet i Bork går samme vej som andre stævner og byder på én dag, der er reserveret til pigehold. Det giver plads til endnu flere hold.

BORK: Pigefodbold er i fremgang, og når dørene til årets Bork Cup slås op om en måneds tid, bliver den ene af de i alt fire dage reserveret til pigehold fra U9 til U18.

Det er en af årets nyskabelser ved Bork Cup, der tidligere var kendt som Sportigan Skjern Cup, og det gør også, at der bliver plads til endnu flere hold i år.

De seneste par år har der været 160 hold, men nu udvides det til 178 hold. Det er et tiltag, som også ses fra andre stævner, og som Bork Cup nu har besluttet sig for at prøve, når indefodbold-stævnet bliver spillet i Bork Hallen i weekenderne i uge 5 og 6.

Plads til ekstra hold er også, hvad Bork Cup har brug for. De seneste to år har arrangørerne måttet sige nej til hold, der har spurgt, om de kunne være med, så nu bliver der en større chance for at få en plads.

- Der er tegn på, at der bliver udsolgt. Det kan godt være, at der ikke bliver 178 hold, men vi rammer den maksimale haltid, fortæller Søren Grum, stævnearrangør for Bork FK, som står bag Bork Cup i samarbejde med DGI.

Allerede nu er der tilmeldte fra et stort opland. Fra Thyholm i nord, over Vejle i øst og til Grindsted i syd.

Det er femte gang, at der arrangeres Bork Cup, og arrangørerne lægger meget vægt på, at det sociale skal være i højsædet. Her kan et hold også være vindere, selvom de får en fjerdeplads og dermed ikke når op på sejrsskamlen.

Blandt andet gives der præmier for fair play, der skal vise, at man også kan vinde på andre måder end det rent sportslige. Dybest set handler det om at gøre fodbold interessant for så mange som muligt.

- I dag er der så mange tilbud til børn og unge, at fodboldspillere er en mangelvare i de små klubber. Hvis man weekend efter weekend skal møde op til at få bøllebank, så er der ingen, der gider. Bork Cup skal vise, at man sagtens kan være vinder uden at hedde Messi eller Ronaldo, og i min optik er spillerne lige så vigtige som Ronaldo ved deres blotte tilstedeværelse, forklarer Søren Grum.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Skandale: Kan livet fortsætte uden Postnord?

Læserbrev: Hvordan har Postnord fundet af, at det kun er brevene, de taber på? De må have fundet løsningen på at skille koldt og varmt vand. Efter det er blandet... Meget fornuftigt har postbudene både breve og pakker med ud. Det er vel heller ingen ulempe for Postnord, at det er brevene, der er befordringspligt på. De har fået serveret en politisk malkeko. Det er ender vel med, at brevene må tage op til en måned om at komme frem... Allerede nu er det betydelig langsommere end med dagvognen på Christian Den Fjerdes tid. Hvem har fået problemerne? Politikerne. Hvem har skabt dem? Politikerne. Der er flere mistænkte. En af de hovedmistænkte er Kristian Jensen. Det passer med hans taktik fra skattevæsenet. De startede med at slagte aktiverne og fordele dem. Derefter trykkede de på digitaliseringsknappen. Så satte de sig ned. Undrede sig over, at svenskerne ikke løste problemet for dem... Man kan sige meget om svenskerne, men speciel dumme er de altså ikke... Det er en skandale med de milliarder, der allerede er pumpet i projektet. Senest har de sendt adskillige personer på permanent ferie, og har planer om at sende endnu flere samme vej. Bare rejsebureauerne har rejser nok til dem... Det er ren kukkeluk at bruge milliarder på det! Udbringning af pakker er der mange, der har kapacitet til. Skildpaddebrevene må kunne løses på anden vis. Quickbreve er næsten lige så dyre som pakker. Derfor kan man vel sende dem som en pakke? Anbefalede breve kan vel håndteres på samme måde? Udbringning af B- breve kunne for eksempel overdrages til kommunerne. Ved at tilføre flere ansatte kunne hjemmehjælperne sagtens løse opgaven. Der bliver hældt millioner/milliarder i Postnord, som kunne bruges til det. Samtidig kunne ældreplejen i eget hjem blive opgraderet. Hvis postbudet, ligesom i gamle dage, havde tjek på om alle var ok. på ruten. Sikken en tryghed, det kunne give. Skildpaddebrevene kunne måske alternativt distribueres sammen med reklamerne på ugebasis. Nu mener nogen i det politiske, at vi skal købe Postdanmark tilbage fra Postnord. Heldigt, at vi ikke har fået malet alle postkasserne endnu. Der bliver udgifter nok til biler, skilte, tøj og til svenskerne. Men big business for dem, der sælger maling og profiltøj. Kan livet fortsætte uden Postnorddanmark? Eller går det i stå?

Annonce