Annonce
Hvide Sande

Borgmester jubler over nyt boligprogram: Det giver mindst 10 timer i bedste sendetid

TV 2 har i de seneste år oplevet stor succes med "Nybyggerne", som dette foto er hentet fra. Nu barsler tv-stationen med et nyt boligprogram, hvor fokus bliver rettet mod sommerhuse i Hvide Sande. Arkivfoto: Josephine Svane/TV 2

Henover sommeren optager TV 2 et nyt boligprogram i Hvide Sande. Borgmester Hans Østergaard (V) har svært ved at få armene ned.

Annonce

Hvide Sande: Reklameværdien er vanvittig stor, når TV 2 fra midten af juni og otte uger frem slår lejr i Hvide Sande for at optage et nyt boligprogram.

Det mener i hvert fald borgmesteren i Ringkøbing-Skjern Kommune, Hans Østergaard (V), der glæder sig til at huse mediebegivenheden "Sommerdrømme":

- Jeg tænker da, at det bliver virkelig stort. Det giver minimum 10 timers tv i den bedste sendetid, og dertil kommer genudsendelser, siger Hans Østergaard.

Projektet poppede op på den vestjyske radar første gang i starten af 2018, og nu har produktionsselskabet Strong Productions så meldt offentligt ud, at der skal filmes "i naturskønne omgivelser tæt på stranden og Vesterhavet":

- Det kommer også til at handle om de værdier, vi har i området, og jeg er sikker på, at de vil komme til at vise Ringkøbing-Skjern Kommune fra den allerbedste side. Jeg har svært ved at forestille mig noget, der kunne være ret meget større, tilføjer borgmesteren.

Det kommer også til at handle om de værdier, vi har i området, og jeg er sikker på, at de vil komme til at vise Ringkøbing-Skjern Kommune fra den allerbedste side

Hans Østergaard (V), borgmester
Annonce

Leder efter kreative par

Lige nu er fundamentet ved at blive støbt til fire sommerhuse, der kommer til at danne ramme om "Sommerdrømme"-serien fra klitterne i Hvide Sande.

For tiden er Strong Productions på vegne af TV 2 på udkig efter kreative gør-det-selv-folk, der er klar på en udfordring. En del af konceptet lyder blandt andet på, at deltagerne i skikkelse af fire par ikke alene skal mestre klassiske sommersysler - deltagerne skal "også kæmpe om at ramme den helt rigtige sommerstemning i deres sommerhus, så det passer lige præcis til deres drøm."

Potentielle deltagere skal repræsentere et par, "der længe har haft en drøm om et fælles sommerhus." Det kan eksempelvis være et ægtepar, kærester, venner, søskende, kolleger eller naboer.

Det par, der formår at skabe det mest unikke og personlige sommerhus - og overbeviser dommerne i finalen - vinder sommerhuset.

Interesserede par kan via produktionsselskabets Facebook-side klikke sig videre til en ansøgningsformular, der skal vedhæftes et billede "af noget, I selv har renoveret, bygget eller indrettet."

Annonce

Klar med 250.000 kroner

Hans Østergaard betegner det som "en appelsin i turbanen", at TV 2 har valgt Hvide Sande som hovedscene for det nye boligprogram, der ventes at finde vej til fladskærmene hjemme i stuerne i løbet af 2020.

Borgmesteren forklarer, at det indledende arbejde primært har været koncentreret om at finde den rette bygherre, der ikke blot skal opføre de fire sommerhuse - men også er villig til at forære det ene væk:

- Det er de færreste, der vil og kan det, siger Hans Østergaard, men det er der altså fundet en god løsning på.

Videre siger borgmesteren, at kommunen er indstillet på at støtte projektet med op mod 250.000 kroner, hvis det bliver nødvendigt. Pengene vil i givet fald blive taget fra en kommunal brandingpulje.

Pengene vil sandsynligvis være givet godt ud, da danske tv-seere elsker at kigge inden for. I uge otte tiltrak TV 2's velkendte boligprogram "Nybyggerne" 522.000 seere, mens 583.000 i samme uge fulgte gætterierne i "Kender du typen?" på DR.

Hans Østergaard tror da også på, at "Sommerdrømme"-serien kan trække endnu flere turister til:

- Dem skal vi nok finde plads til.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Lørdagens coronatal: Otte nye smittede i Ringkøbing-Skjern Kommune

Debat

Vis samfundssind og sig ja til nålen

Annonce