Annonce
Ringkøbing-Skjern

Borgmester fik ingen lempelser: Nu krydser han fingre for én ting

Borgmester Hans Østergaard (V) ser frem til, at landet igen kan åbnes. Skolebørn, detailhandlen og kultur- og fritidslivet har brug for det, mener han. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Annonce

Ringkøbing-Skjern: Borgmester Hans Østergaard (V) fik som bekendt ikke opfyldt sit ønske om en lempelse af restriktionerne i kommuner med lavt smittetryk.

På pressemødet onsdag aften blev nedlukningen derimod forlænget i hele landet de kommende tre uger.

- Jeg havde håbet, det ville gå anderledes. For skolebørnene trænger til at komme afsted, detailhandel og kultur- og fritidslivet er der også brug for at få gang igen. Men frygten for den smitsomme engelske coronavariant blev altså afgørende for at fastholde restriktionerne, siger han.

Selv om Hans Østergaard er ærgerlig over, at Ringkøbing-Skjern, som har meget lav coronasmitte, foreløbigt ikke har udsigt til en genåbning, krydser han fingre for, at smitten bliver ved med at holde sig i ro.

- Jeg håber virkelig, at den faldende tendens fortsætter her i kommunen. Jeg følger udviklingen af smittetallet her i kommunen hver eneste dag og glæder mig over, at vi har så få smittede. Det håber jeg virkelig fortsætter, siger Hans Østergaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Dagbladet har fået aktindsigt: Læs 140 høringssvar om planlagt lukning af X-bus

Annonce