Annonce
Hvide Sande

Borgermøder i Hvide Sande og Fjelstervang: Stærke lokalsamfund skal skabes sammen

Samarbejde om stærke lokalsamfund - som her i Aktivitetscenteret i Skjern - kan ende med, at én plus én giver mere end to. PR-foto
Hvordan kan vi skabe endnu stærkere lokalsamfund? Det er spørgsmålet, der er til debat, når kommunens institutioner inviterer til samskabelsesaften i Hvide Sande og Fjelstervang.

Hvide Sande/Fjelstervang: Da den integrerede børneinstitution Fresiahaven i Tim 12. maj delvist brændte ned, kom de 10 vuggestuebørn midlertidigt på plejehjem, fordi en af ældreboligerne på Tim Plejehjem tilfældigvis stod tom.

Nu er børnene på vej tilbage til deres restaurerede institution, men pædagogerne har lovet, at de vil komme på besøg hver 14. dag. Både beboere og ledelse på plejehjemmet forventer nemlig, at de vil komme til at savne det liv og den glæde, en flok småbørn spreder.

Eksemplet fra Tim tog udgangspunkt i et akut behov, men den gode nødløsning baserede sig på velvillighed og evnen til at se sammenhænge.

Annonce

Tilmelding til samskabelsesaften

Tilmelding til samskabelsesaften i Aktivitetscenteret Hvide Sande 5. november kl. 17.30-21 senest 25. oktober til lotte.holck.jensen@rksk.dk.

Tilmelding til samskabelsesaften i Fjelstervang Landsbycenter 11. november kl. 17.30-21 senest 4. november til randi.nymand@rksk.dk.

Borgermøder i øst og vest

Netop fordi samskabelse virker, er begrebet noget, Ringkøbing-Skjern Kommune arbejder meget bevidst med. Derfor inviterer lederne af de kommunale enheder i henholdsvis den vestlige og den østlige del af Ringkøbing-Skjern Kommune nu alle interesserede til temaaften om samskabelse og stærke lokalsamfund. Det sker 5. november på Aktivitetscenteret i Hvide Sande og 11. november i Fjelstervang Landsbycenter.

- Stærke lokalsamfund baserer sig til dels på, at vi skaber sammen, at vi hjælper hinanden og løfter i flok. For at udvikle et stærkt lokalsamfund er det afgørende, at vi inspirerer hinanden og formår at arbejde sammen på tværs, siger Lotte Holck Jensen, HR-udviklingskonsulent i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Sammen med sin kollega HR-konsulent Randi Nymand vil hun byde velkommen og give en kort introduktion til programmet på samskabelsesaftenerne, hvor der også vil være oplæg om lokale iværksætter-projekter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Millionprojekt skal samle landsbyen: Efter flere års arbejde, utallige møder og store indsamlinger begynder nedrivningen

Annonce