Annonce
Hvide Sande

Borgermøde om anlægsprojekter i Søndervig skal holdes hjemme bag skærmen

Antallet af projekter er mange i og omkring Søndervig. Derfor holder kommunen infomøde om de mange nye projekter. Presseillustration
Ringkøbing-Skjern Kommune inviterer til informationsmøde om de kommende anlægsprojekter i Søndervig - deltagerne skal dog blive hjemme ved computeren.
Annonce

Søndervig: Det er ikke første gang, at Ringkøbing-Skjern Kommune inviterer til informationsmøde om udviklingen i Søndervig. Og det bliver heller ikke sidste gang. For med en ny omfartsvej, der skal stå klar ved årsskiftet, et badeland, der skyder op på en mark, og en bymidte, der får et nyt look, er Søndervig inde i en rivende udvikling.

Det er den udvikling - og variationen af konkrete anlægsprojekter, kommunen gerne vil fortælle interesserede borgere og sommerhusejere om. Og derfor holdes der borgermøde 18. juni kl. 18.30 til 20.30.

Kaffe og kage til mødet må deltagerne dog selv sørge for. Forsamlingsforbuddet i kølvandet på corona-nedlukningen betyder nemlig, at mødet holdes som et virtuelt møde, hvor deltagerne får mulighed for at stille spørgsmål.

Ud over en velkomst fra borgmester Hans Østergaard, vil formanden for kommunens Teknik- og Miljøudvalg John G. Christensen sammen med administrationen præsentere de mange vej- og byudviklingsprojekter for Søndervig, Ringkøbing-Skjern Kommune står bag.

Desuden vil Lalandias projektdirektør Thomas Nielsen og Ringkøbing-Skjern Forsynings kommunikationsansvarlige Nikolai Overgaard Rahlf på mødet fortælle om deres planlagte aktiviteter i Søndervig i de kommende år.

Ud over opførelsen af badeland og ferieboliger på Lalandia-grunden skal der etableres en omfartsvej med en tilhørende rundkørsel. Herudover skal Houvig Klitvej ombygges, så Søndervig og Lalandia-området bliver forbundet, og Lodbergsvej og Badevej skal graves op for derefter at blive forskønnet.

Og dét er blot nogle af de ting, der i løbet af de kommende år kommer til at vende især den østlige del af byen ved kysten på den anden ende.

For at deltage i det virtuelle infomøde skal man tilmelde sig på: www.rksk.dk/infomode. Fristen for tilmelding er den 15. juni kl. 9.

-feldt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Kræmmer-Winnie er tilfreds med politi-undskyldning: Men hun forstår stadig ikke, at markedet skulle lukkes

Annonce