Annonce
Videbæk

Borgerforening holdt forsinket generalforsamling

Borgerforeningens generalforsamling blev holdt på Westergaards Hotel i Videbæk. Foto: Johan Gadegaard
Annonce

VIDEBÆK: Ganske som mange andre foreninger kunne årets generalforsamling hos Videbæk Borgerforening ikke holdes på sædvanligvis i foråret på grund af corona-restriktionerne. Men mandag lykkedes det at indhente det forsømte, hvilket skete på Westergaards Hotel med blot 14 deltagere mod sidste års 100 fremmødte.

Formand Peter Vennevold gennemgik 2019’s opgaver for borgerforeningen, heriblandt arbejdet med helhedsplanen, affaldsindsamling, vinsmagning, som i 2020 er aflyst på grund af corona, tilflytter-arrangement, samarbejde med kommunen og andre foreninger samt diverse andre emner.

Undervejs var der en opfordring til lokale foreninger om selv at gøre en indsats for at få lokale nyheder og begivenheder samlet på Facebook-siden Videbæk, så det er nemt for byens borgere at følge med i, hvad der sker.

Bestyrelsen fortsætter som hidtil, dog med den undtagelse, at Lisbeth Vendelboe ikke ønskede genvalg og afgav sin plads til Martina Juncker Astrup, der hidtil har været suppleant. Ny suppleant er Mikkel Fogh.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tarm

Fra i morgen kan du testes for coronavirus i Tarm

Ringkøbing-Skjern

Torsdagens smittetal: Der er ikke fundet nye smittetilfælde i Ringkøbing-Skjern det seneste døgn

Annonce